tisdag 15 september 2009

det är bara att inse...

Det här med bloggandet blir det inte mycket av nu för tiden.
Inget alls faktist.
för nu blev det sådär igen...

tiden rymde och bloggen halvdog....
Och jag har tare sig haft tid, ork eller lust att blogga...

jaja...

Kanske ska dra en såndär dötråkig snabb resume (heter det så?) om vad jag pysslat med...

Vilket inte är så där himmla mycket.....eller jo, men nästan inget pyssel.

Fast pysselmässa har jag varit på, eller scrapmässa om man ska vara noga ;-) I Uppsala med Marika. Det blidde lite papper, en supersöt rådjursstämpel, lite floss och en kantstans....å så lite "bra och ha grejer", sen bidde det en lunch i solskenet :-) Trevligt! En födelsedagsmiddag hos svärmor, Brorsan och hans Sussi har bivt föräldrar till världens sötaste lilla Alrik, så det har naturligtvis gosats bebis där :-) Vi har firat våran 2:a bröllopsdag, en månad sent men så kan det bli ibland, en supergod middag på waxholms hotell blev det iallafall.

Det har jobbats ( så klart), jag har varit till Åland en sväng, på moster Berits begravning. Begravning är ju aldrig skoj, men en mysig vinkväll med faster Sanna är desstå trevligare :-) Jag har blivit uppraggad i en cafeteria på en finlandsfärja. Jag har fikat med Therese i Enköping och varit på Mians och handlat. Vi har varit ute och ätit, eftersom vi inte orkar laga mat hemma på altanen längre. Marika har varit här på vin och scrapp kväll, super trevligt och skoj att få pyssla lite igen. Men annars så har det bara varit bygga, bygga, bygga. Nu är det bara liiiiiiite spacklande och slipande kvar så kör vi målning sen.....Wiiieeeee.....det närmar sig ;-)

Super förkyld har jag med hunnit bli, tror att det är allt spackeldamm som tagit sig in i hjärnan, eller så är det allt "friluftsliv" på altanen...kan aldrig vara nyttigt det där ;-)

Tänke slänga upp lite bilder, men datorn bråkar med mig och det är dax för mig att snörvla mig till jobbet nu....så de kommer i kväll eller i morgon.....menst troligtvis om en vecka eller två ;-)
Dessutom så ser jag nu att förkylningen (eller byggdammet, kanske en kombo av bägge) totalt grötat ihop min hjärna så jag inte kan stava längre.....men orkar itne rätta till det nu, så ni får stå ut ;-)

2 kommentarer:

Sara sa...

Nämen heeeeej!!! Härligt att läsa din uppdatering...synd att vi inte kunde träffas när du var i stan...men det kommer väl fler gånger. Krya på dig.
kramkram

kela sa...

Sara: ja, det var synd,,,,men som sagt var, det var nog inte sista gången jag var i enköping ;-) kram kram