torsdag 24 april 2008

ledig torsdag

Idag så var jag duktig och gick upp med erik och åt frukost trotts att jag är ledig :-o Eller rättare sagt-Erik var duktig och drog upp mig vill säga ;-) När han gått till jobbet så kröp jag ner i soffan och kikade på tisdagens inspelade avsnitt av desperat housewife och av gårdagens avsnitt av barnmorskorna (serien jag inte skulle se ni vet....men som jag inte kan låta bli)

Vid 10 tiden så kom min mormor hit och efter lite fika så begav vi oss ut på promenad till solgårdens trägårdscenter där vi kikade in lite blommor och grejs....mycket fint! Som jag vill ha när jag blir rik sen :-D fyra små blommor blev det iallfall....så nu är första planteringen avklarad här hemma :-D

kolla va söta :-D

Väl hemma igen så käkade vi lite lunch, sen följde jag med mormor ner till tåget och passade på att både smita in på bibblan och äta lite glass i solen :-D mysigt! Tyvärr så hadde de inte de två böckerna jag ville ha på biblioteket, de hadde blivit stulna :-o Men jag hittade några andra som får duga så länge!

När jag kom hem och tömde postlådan så låg där förutom den sedvanliga reklamen ett litet paket från handstämplat :-D Med tre superfina stämplar i!!!! Mitt "tröstpris" från tävlingen jag var med i där....kändes som om jag vunnit hela alltet när jag fick så fina saker :-D Tack så mycket handstämplat!!!!!!! Nu har jag ju inte lagt upp vare sig mitt bidrag i den tävlingen eller så många andra Lo´s här på senaste,....men ni får se dem när jag får tillbaka min dator helt och hållet! LOVAR!

Så--det var min torsdag so far....nu ska jag kika om det finns några välbetalda, spännande och lagom ansträngande jobb ute...hahaha!!!


Kolla in den fina lycktan jag fick av mormor:

Här är mina nya fina stämpar:
Just det-en sak till! Nu är det hela 39 glada scrappare anmälda till LC-mässan! Det är över hälften av platserna det! Så skynda er på å anmäl er så ni inte missar chansen ;-)
Mer information hittar ni på Lc-mässans blogg!