tisdag 25 mars 2008

lite shopping....

Så, nu har jag varit i Täby centrum och shoppat....shop intil (???) you drop.....eller mina fötter har iallafall "droppat" -fattar inte vad de håller på med...kan det verkligen vara vettigt att få skavsår UNDER fötterna?

Iallafall så hittade jag en suuuuperfin body till Teodor (hittade en ännu finare, men jag vet inte om Emelie gillar de färgerna så jag fegade ur) :-D Ni får se bilder sen när han fått dem...utifall att någon skulle springa omkring här och läsa ;-) Dessutom hittade jag en ännu sötare liten skallra (I love it) tror nästan att jag ska köpa en till mig själv med ;-) Man blir sååååå sugen på en bebbe när man går och shoppar till en :-D

Sen så skulle jag shoppa nått till mig själv med, sprang i alla affärer i Täby c tror jag.....(hum...kanske därför fötterna känns som de känns?) hittade till slut en top som jag inte såg ut som
1) en städtant
2) Höggravid
3) en 90 årig tant

dessutom så hittade jag en matta som jag vill ha till vardagsrumet....billigare än den på mio. En brun ryamatta som kommer passa perfekt vid vår soffa :-D Plus en liten rund likadan matta vid läsfotöljen! Sen så är detr bara panelgardinerna och en lampa kvar att köpa in till vardagsrumet, plus att hänga upp hyllorna och göra tavlan som jag ska göra! (räkna med att det där kommer att ta typ 10 år ;-))


En sånhär matta är det, fast brun och lite större:



Sen så tog jag tåget hem, och blev uppringd av det där bemaningsföretaget....så nu ska jag på interljuv på det där spanska företaget på torsdag :-o *hjälp* Ola soy tad komio cosa rad? Ono dos dres, quatro sinko sees....(och kom nu inte och anmärk på min spanska va ;-) Jag har innnnngen aning om hur man pratar-eller än mindre skriver spanska!!!) Jo,.,,jag kan säga nästa station är på spanska med...ha!! Jobbet är mitt!!! Så...from now and intil thursday its english!!! *phu* det där var jobbigt! Tar och övar på excel och powerpoint istället medans jag väntar på bättre tider och blir kload av katten.....

pst....Ulrika....jag kan inte skriva inlägg i din blogg :-( Men den är öppen nu iallfall!!!

vart är mitt våffeljärn???

Nån som sett det? Letar som en galning runt i huset! Idag är det ju våffeltisdan och det står så klart våfflor på menyn (även om erik inte anser att det är riktig mat) men vart tusan har det hamnat? Inte i köket iallfall! Så mycket kan jag säga!!! Får väll steka pankakor av våffelsmeten annars och göra rutmönster på dem....
gaaaahhhh...blir tokig iallfalla på att inte hitta nått! Hur lång tid ska det ta innan man hittar i sitt eget hem?

Om en stund ska jag iallafall iväg och shoppa lite, en present till Teodor ska jag ha....och så en fika med mormor! Trevligt!

Imorgon blir det ev. nattpyssel igen med Ulrika och Naomi :-) Frågan är var/när/hur bara....ska ta och ringa dem sen......kanske ska jag försöka locka hit dem ;-) Jag har en cheescake i frysen...kommsi kommsi!!!! Dessutom så har jag bytt bort mitt jobbpass på söndan efter mässan i A??vesta...så nu kan vi bli hur sena som helst ;-)

Och så har jag varit duktig och skrivit klart min engelska ansökan....bara de nu inte vill ha en på spanska ochså :-o Fast jag komm faktiskt på att jag kan lite spanska....jag kan sjunga en sång om en groda som heter Tad och som räknar till 10....det ni! Jag är som gjord för det där jobbet!!!
Annars så håller jag på att sorterar knappar som jag fått av svärmor....Här kommer en bild på knapparna från ena burken (det är 2)