måndag 24 mars 2008

Gäsp....

Vilken syn...här ligger vi tre stycken helt utslagna och kollar på Wallander filmen på 4an....just nu är det reklampaus och jag föröker få tiden att gå så jag orkar vara vaken hela filmen ;-) Slänger in en Lo som jag gjorde till scrapputmaningen här i veckan. Är sådär halvnöjd, men fick iallfall in alla 4 "kraven" chipbord, overlay, brads och 1 foto.
'



Äntligen "söndag"

eller...ja...måndag då...jag jobbar ju lite annorlunda ibland och tycker det är skönt när vardagen kommer ;-)
Igår så var det jobb, sen på middag till Andreas och Carola i deras nya fina lägenhet :-) Riktigt trevlig och skoj att lära känna Carola lite bättre med :-D Sent blev det med (inte scrappträffssent-men dock sent) och inte blev det bättre av att man var tvungen att gå och LETA efter bilen när vi skulle hem (eftersom vi är alldeles för snåla för att betala 5 kronor i timmen utan istället lyckades krongla oss in på en minimal fickparkering på andra sidan stan ;-))

Idag har det återigen jobbats (men nu är det slut med det för ett tag framöver ;-)) och sen hem....så...tja...det har faktiust inte hänt någonting alls i mitt liv...tänke bara uppdatera er lite om det ;-)

Pratade med Emelie idag :-D Allt hadde gått bra och de var hemma med lilla Theodor :-D Mysigt! Nu ska jag tvinga maken att laga mat!