tisdag 6 september 2011

Det ska va bollfrans

Varje gång jag lämnar Skrutt oövervakad på övervåningen så springer hon till mitt pysselrum (allmänt kallat kaosrummet just nu) och drar ut lådan med lösa band och snappar åt sig en bit rosa bollfrans.
Alltid samma, rosa bollfrans. Den går hon sen omkring med runt halsen och tycker att hon är väldans fin. Och det är hon ju också så klart.

Idag var inget undantag trotts feber och allt. Snabb som sjutton är hon med så det är inte lätt att fånga henne på bild ;-) Ignorera våran totalt orenoverade övervåning på bilderna.
Dagens outfit för Signe består av en underbar tröja från H&M, ett loppisfynd. Älskar den och hon har redan fått börja ha den trotts att den är flera nummer för stor, och så byxor från Lindex.

Designats cybercrop - Vintage i starka färger

Ännu en utmaning från Designat, denna gången att scrappa ett gammalt foto (svartvitt) med starka färger. Jag valde att göra en layout med en bild på min morfar som liten.Nu återstår bara en utmaning på denna cybercrop, att altra en tändsticksask, ska se om jag har nån sån hemma, använder ju bara tändare annars ;-)

Designats cybercrop - Mini

Nästa utmaning i cybercropen som jag gett mig på är mini, att scrappa något litet helt enkelt.
Jag gjorde en liten ask (hur liten ser ni om ni (som är scrappare då så klart) jämför med flaskan bredvid på ena bilden)

sjukling

Idag fick jag hämta hem Signe från dagmamman med 40 graders feber. Stackars liten.
Hoppas att detta är snabbt övergående och inte smittsamt, för jag har inte tid att bli sjuk ;-)
Så i morgon har vi hemma dag, hoppas hon är piggare än idag så vi kan leka och busa lite istället för att bara vara hängiga och lessna.