måndag 17 mars 2008

ännu ett inlägg

för vilken gång i raden idag vet jag inte...har jag lite att göra...hum...tja...kanske det kanske ;-)

Jag har just konstaterat att vår torktumlare verkligen äter kläder...JA! Det är sant!
Den ÄTER kläder...eller leker kurragömma med dem, vad vet jag...det började med att det försvann strumpor....ingenting jag tänkte på först, men när jag nu har typ 20 st ensamma små strumpor så börjar man ju undra....detta hände aldrig i lägenheten...dvs. bft (before the torktumlare) märkligt lite trosor har jag nu för tiden ochså...men det är ju inte så att jag räknar dem var och varannan dag så...
Men så-idag slängde jag in en av mina sportbh:ar i tumlaren--och den är borta :-o Totlt spårlöst försvunnen!!! Den ligger inte kvar i tvättmaskinen, den hänger inte på torklinan, den ligger inte nyihopvikt i lådan...den är inte ens kvar i torktumlaren...den är borta! Nu är det krig! När erik kommer hem får han skruva isär elendet och befria alla små stackars strumpor och trosor och den ensama lilla bh.n!!!!

Förövrigt har jag scrappat lite, med hjälp av Sigge....(det går sådär) har just upptäckt att jag blivit bortskämd ochså....kan ju inte scrappa här hemma längre....sitter bara och tänker på banden i Ulrikas butik som hadde passat så bra eller på nån av Naomis alla fina stansmakiner.....
jaha...vart ska detta sluta???

Så här blev dagens Lo iallafall...det står namnen i de små pluttarna, och sen så är den blååare i verkligheten, dåligt fotat....jag borde skaffa en scanner!
Jo, föresten..är det nån som kan berätta hur man får till galzet snyggt?


jisses....

...vad jag deltar i utmaningar nu då! Men det är bara för att jag har total noll fantasi just nu och inte får till något på egen hand! Här kommer iallafall bidraget jag gjorde på scrappträffen till Hildas rum!



Nu ska jag ta hand om den där torktumlarn som står och piper nere i tvättstugan!

gör allt annat...

...än att söka jobb....eller faktist, jag har varit inne på Ams hemsida, men inte hittat nått speciellt att söka.....

istället väntar jag ivrigt på att få veta resultatet i yvonnes skisstävling :-D



Slänger in min "nattscrappade" Lo till utmaningen hos scrapbookbutiken:

schlager och scrappträff!

Lo På gustaf vår gudson-som erik ibland kallar för gurkan på skoj

I lördags så var det bara städa, städa, städa....fattar inte att det ska ta så lång tid...men nu har jag iallfall fått liiiite mer ordning på scrapprumet, med betoning på lite...(det ligger iallfall inte stora högar på golvet nu, men bordet och hyllorna ser fortfarande ut som hej kom och hjälp mig!) Måste fixa fler hyllor och sånt så att jag får upp alla grejerna! Så var vi å handlade med förstås...som en litet spännande avbrott ;-) Fick dessutom jaga runt hela vallentuna för att få tag på kött till eriks köttgryta, för han kunde inte tänka sig göra något annat ;-)

Vid 6 tiden dök Jonas, Nina, Tomas och Maria upp (Jimmy och Emelie fick snällt stanna hemma och vänta på att deras bebis ska komma) och det blev middag och schlagerkväll. Trevligt....ost och kex, chips och godis hadde vi med :-p rena lyxen!
Dock måste jag säga att jag tyckte att fel låt vann! Vet inte vilken jag ville skulle vinna, men iallafall nån av dem som fastnade....Perellis låt har jag ingen aning om hur den går, trotts att jag sett den på tv 4 gånger och säkert hört den på radio en triljard gånger.....
vissa av de andra låtarna fastnade, tyvärr fastnade ochså christers låt! *hjälp*
Förövrig så har vi ju varit duktiga och följt hela tävlingen, men minen hos en del andra av tittarna i vår soffa vara oslagbar när christers dansare vek ut sina flaggkjolar *hahahaha!*
En annan intresant iaktagelse som Nina gjorde var att Norman ser ut som imprenmannen i liiiite för svata kläder ;-) Stämer eller hur?

Igår var det så dax för den efterlängtade scrappträffen hos Ulrika :-D Och vet ni-jag kom nästan i tid! (bara 10 min sen-och det skyller jag på att vi var tvungna att brottas med toadörren som skulle med för att fixas till hemma hos svärisarna....dörren var dock inte riktigt av samma åsikt!)
Scrappträffen var supertrevlig-Ulrika hadde slitit som ett djur (skulle jag tro) och förvandlat hela vardagsrumet till varje scrappares dröm (en massa bord, en scrappbutik i rummet brevid, godis och en massa andra söta scrappare :-D) Jag lyckades få 2 LO´s gjorda, ett från bröllopet och en på Gustaf, vår gudson-till en utmaning. Annars så sprang jag mest omkring och försökte smita ifrån mina tråkigta kort ;-) Lite småshopping blev det ochså-för jag hadde ju naturligtvis inga papper med mig som passade ;-)
Vid 8 kom min käre man och hämtade mig, då hadde han lessnat på att sitta hemma hos sina föräldrar och vänta-synd...för jag hadde kunnat sitta kvar hur länge som helst! ;-)
Sen så var det hem, på med mjukisbyxorna och sommna i soffan-presis som en söndagskväll ska vara!

Tack för en supertrevlig dag Ulrika och alla andra tjejer som vara där!!! skojit att träffa er alla! Nu längtar jag till Avesta träffen (blev det rätt nu ;-))