tisdag 28 augusti 2012

Duktiga jag?

I går drog jag ut den där förbannade tanden. Äntligen, duktigt mallig övar att jag grejade det....även om jag fick lustgas. Och jag måste säga att det var väldigt roligt att testa lustgas utan att samtidigt trycka ut en hörnsoffa som man gör på förlossningen. När man föder har man ju liksom fortfarande ont, men blir lite borta. Hos tandläkaren blir man helt borta och har inte ens ont...inte under tiden iallafall...hur det känns nu ska vi inte prata om ;-)

Till helgen är det dax för barnloppis här i Vallentuna. Jag ska dela bord med en kompis och har lite grejer att sälja som jag inte använt till Signe. Hade tänkt vara duktig och ta tag i tavlorna och ugglorna igen och ta med en bunt till loppisen. Dock har det bara varit horisontalläge på mig sen i går så det har inte blivit så mycket av den ambitionen. Hoppas att jag ska få nått gjort i morgon iallafall. En positiv sak med horisontalläget är iallafall att soffbordet döljer högarna med tvätt som ska vikas, leksaker som förökar sig snabbare än kaniner och dammråttorna som dansar tango på högarna med papper som ska sorteras.

I helgen fyllde jag tjugoelva förresten. Fick världens finaste väska av fina Johanna, ska visa den vid tillfälle. Lite annat smått och gott fick jag med så klart, och så råkade jag köpa lite själv igår medans jag väntade på min tandläkartid ;-)