måndag 19 november 2012

My new BFF

Det har ju varit lite små dött här på bloggen. Det är inte så att jag glömt er, jag har bara haft fullt upp med min nya bästis. Ni vet sådär i början när nått är roligt, då vill man ju gärna umgås/pyssla med det så mycket man bara kan. Och då hamnar andra saker åt sidan....tex bloggen, hemmet, pyssel, julförberedelset osv. Lite så har jag haft det med min nya BFF.

Men nu börjar jag lessna. Det är inte nyttigt att umgås så mycket, man liksom sliter ut varandra och tillsut kanske man inte ens tycker att det är roligt att träffas längre. Nu räknar jag med att jag kommer få umgås med min nya BFF i några veckor till, men sen hoppas jag att våra träffar ska bli lite mer sporadiska. Kanske rent av upphöra helt och hållet ;-) Jag har nämligen haft en liknande BFF tidigare, och då slutade vi träffas dagligen efter ungefär 4 månader, sen träffades vi bara några enstaka gånger till innan vi helt sa upp bekantskapen 7 månader efter första daten.

Är ni nyfikna.....Det här är min nya BFF.....
våran toalett ;-) Haha....nä, jag skojar bara. Anledningen till den dåliga aktiviteten är en liten ärta, närmare bestämt ett litet syskon till Signe på 7 cm och 13 veckor. Jag har mått kräks illa sen vecka 6 och tillbringat min tid liggandes i soffan eller med huvudet nerstoppat i toletten. Med Signe slutade det dagliga illmåendet i vecka 16. Jag hoppad på det denna gången med.

Idag var vi på KUB och fick se en liten osamarbetsvillig ärta i magen. H*n låg upp och ner (jag har vänt på bilden) och sög på ena handen. När barnmoskan skulle mäta och kolla vände ärtan ryggen till hela tiden. Hade inte alls lust att bli störd inte :-D Hoppas h*n är mer sammarbetsvillig på stora ultraljudet sen ;-)
Ärtan i magen vecka 13 (12+6)