måndag 21 maj 2012

Teknik hjälp?

Nu är jag och min telefon osams igen! Jag ser ju över allt i alla bloggar att folk visar både bilder från instagram (inte bara en bild, det kan jag ju, men fler bilder) från sms konversationer, från draw something, osv. helt enkelt ser det ut som om de gjort en print screen av telefonen och fört över till datorn. Hur gör man? jag hittar inte alls nått sånt på min telefon :-( (Samsung galaxy) och när vi ändå är i farten - hur gör man när man har ett program i gång (tex. runkeeper) och vill starta ett annat (tex. ringa till någon)?

gaaaahhhhhhhhhh.........varför får jag det inte att funka......

Signes presenter

Kan lugnt säga att Signe överöstes med presenter i helgen som gick. Och så klart får ni se dem här :-)
 Klossar i mängder, 6 böcker (gör som en katt var en riktig succé) 2 pippi spel, virkade bakelser som min moster gjort, pyjamas, ett sett med tunika och leggings, jeans, en tunn sommartunika, 3 solhattar, en t-shirt, en solklänning och en vindjacka.
sandleksaker, ritblock med pennor, leklera med pippi formar och kavel, en baddocka, en spargris och en barbapappa figur, en docksäng (som ska få madrass och sängkläder) en teservis i porslin, en spis och ett sett med kastruller.

Dessutom fick hon en bobbycar, ett pussel och ett spel som inte hade kommit när jag tog bilderna.
Och så klart, ett pippi tält som inte heller fastnade på bild.