tisdag 17 april 2012

lilla fröken påhittig

Signe kom dragandes med sitt skötunderlägg och lade det på golvet framför tv:n.
"igg mamma igg" (ligg mamma ligg) beordrar hon och drar mig i armen.
jag lägger mig ner och hon pinnar iväg igen och kommer straxt tillbaka med en av sina blöjor.
sen försöker hon dra av mig byxorna och säger "mamma bah umpan" mamma bajs rumpan...

hahaha...nä tack...jag slutade med blöjor för en si sådär 29 år sen ;-)

igår stod hon i tights, bar överkropp och gummistövlar med sin lilla resväska i handen och skrek "ingne me momo hem" (signe med mormor hem) när min mamma gick. Hon tänker tydligen redan flytta....inte så konstigt det när mamma vägrar byta blöja ;-)

Ja, det blir mer och mer bus varje dag. Nu är det läggdax för länge sen men hon ligger och sjunger lilla snigel där uppe och vägrar somna, så jag kan gå upp och röja inför morgondagens städning.

Mulle Meck parken

I söndags var vi en sväng till Mulle Meck parken i Solna. Tyvärr har jag inga bra kort från själva parken (eftersom jag var så trött att jag knappt kunde stå upp, än mindre fota) men lekparken är verkligen ur mysig och värld ett besök. Vill ni se bilder på hur själva parken ser ut så kika in HÄR. roliga små hus, bilar/båtar och flygplan bland annat. Signe vågade sig på att åka både en täckt rutschkana och en spiralvariant....det trodde jag inte.

Besluts ångest

Har ett presentkort som jag tänkte använda i morgon...det har legat länge i klådan på grund av min besluts ångest...vad tusan ska jag köpa? Scrapbooking, tyg, trädgårs pyssel, nått till signes rum? Dagens i— lands problem.