fredag 20 maj 2011

ett år och två dagar

har gått sedan Signe föddes....
Det har gått så SJUKT FORT, jag kan inte säga annat...
för exakt ett år sedan, nästan på minuten, togs denna bilden, på BB avdelning 16 på Danderyds sjukhus. Då var hon ett liiiiiitet, liiiiiitet knytte som mest sov och åt.
Idag är hon inget litet knytte längre utan en bestämd och nyfiken ung dam som härjar runt i hela huset ;-) Visserligen sover hon just för tillfället, men när hon vaknar idag kommer hon inte att ligga och pirra lite med ögonen, vifta lite med händerna gäspa och somna om. Hon kommer troligtvis vilja gå ut, krypa runt på gräsmattan och riva lite i rabatterna.

Lite skottlands shopping

Har varit i Skottland i några dagar. Mycket trevligt. Huvud eventet var ett bröllop och det ska jag självklart skriva mer om i ett annat inlägg, men först bjuder jag på lite shopping :-)
Tyvärr så blev det väldigt lite shoppat, fick enbart 15 minuter på mig då butikerna stängde 17.00 (jag trodde de skulle ha öppet till åtminstone 18, och en del längre än så)...men men, det jag han köpa är jag nöjd med iallafall även om jag inte hann in på de butiker jag absolut skulle till. Och så har jag jobbat upp suget för att åka till London, (utan make och barn) och shoppa mer fina och just för tillfället sjukt billiga saker :-D ;-)

Det blev så klart bara Signe saker, men å andra sidan så var det ju hennes födelsedag också så det gör ju inte så mycket ;-)

3 kortärmade bodys, massa söta strumpor och strumpbyxor


finklänning, t-shirt med leggings och en hatt, och så tyckte tydligen Signe att skorna skulle vara med på bilden också ser jag nu ;-)


3 söta t-shirts


pyamas, klänning med tillhörande hårband och ett par skor