fredag 20 maj 2011

Lite skottlands shopping

Har varit i Skottland i några dagar. Mycket trevligt. Huvud eventet var ett bröllop och det ska jag självklart skriva mer om i ett annat inlägg, men först bjuder jag på lite shopping :-)
Tyvärr så blev det väldigt lite shoppat, fick enbart 15 minuter på mig då butikerna stängde 17.00 (jag trodde de skulle ha öppet till åtminstone 18, och en del längre än så)...men men, det jag han köpa är jag nöjd med iallafall även om jag inte hann in på de butiker jag absolut skulle till. Och så har jag jobbat upp suget för att åka till London, (utan make och barn) och shoppa mer fina och just för tillfället sjukt billiga saker :-D ;-)

Det blev så klart bara Signe saker, men å andra sidan så var det ju hennes födelsedag också så det gör ju inte så mycket ;-)

3 kortärmade bodys, massa söta strumpor och strumpbyxor


finklänning, t-shirt med leggings och en hatt, och så tyckte tydligen Signe att skorna skulle vara med på bilden också ser jag nu ;-)


3 söta t-shirts


pyamas, klänning med tillhörande hårband och ett par skor

1 kommentar:

Elin & Alva sa...

Haha du verkar ha hittat ganska mycket på femton minuter, vilka fynd! Jättefina bilder från skottland också i inlägget ovan, det ser precis ut som på film! Ha en bra dag, kram Elin