Familjen

Min lilla familj består av maken, Erik, dottern, Signe och så katten Sigge.

Maken och jag träffades ute på krogen i oktober 1999, alltså för ett helt århundrande sen, eller nästan iallafall. Han heter Erik, är i 30-någonting åldern (och alltid äldre än mig, väldigt praktiskt) och jobbar för det mesta. Och om han inte är på jobbet så är han ute i löpar spåret eller sitter nersjunken i nån "kioskvältar bok" om aktier eller så. Annars gillar han att åka skidor (och försöker varje år få mig att dö i skidbacken), åka båt och städa i vårat kök.

Den 4 augusti 2007 gifte vi oss och flyttade sedan till vårat renoveringsobjekt i Vallentuna.

Dottern, Signe, föddes tisdagen den 18 maj 2010 kl 12:50.
Hon kom med raketfart en månad innan beräknat och efter en rätt så jobbig graviditet. (Om nån är intresserad av hur det gick till så kan man kika här )
Hon är en glad och busig tjej som älskar katter, duplo, dockor, halsband, handväskor, skor och att riva ut allt som går ur skåp och lådor.

katten Sigge är en riktig gammal odåga som flyttade in till oss för snart 10 år sedan. I början såg vi ut som om vi extra knäckte som klösbrädor på ett katthem, men i dag är han betydligt lugnare och ligger mest och sover i nån soffa eller så. När han inte jagas av Signe vill säga.

Så, det var min lilla familj det.