måndag 23 januari 2012

Det är på G -Signisens rum

Det händer lite grejer i Signisens rum nu...det är långt i från färdigt, men det är iallafall mer möblerat än vad det var här om dagen bara ;-)

Kvar att skaffa:
En matta - men jag vill inte ha en tråkig barnmatta, utan nån fin och rolig som samtidigt inte ruinerar oss...ja...vi får väll se hur det går...
En hylla -som ska vara över den låga delen av bokhyllan
Kuddar till myshörnan
gardin - har nån nått bra tips så säg gärna till! Vill ha nått roligt mönster, helst inte rosa dock, tycker det räcker med rosa nu (och jag älskar ändå rosa) men det måste så klart passa till det rosa ;-)
En vimpel - japp, jag erkänner, jag är har fastnat för vimplar
En hel del småsaker - så som förvaringslådor, kakfat, boklåda, fina dekorationer....men det återkommer vi till vid senare tillfälle ;-)
Tavlor
Sänglampa
Fönsterbräda, tröskel och dörr ska på plats -men det är makens huvudvärk ;-)

Projekt som ska påbörjas inom kort:
Postlådan ska skruvas upp
Det lilla tåget på hyllan ska slipas och målas i lite roliga färger
Bordet och stolarna ska målas - först tänkte jag måla dem vita och så rita nån figur på, men nu börjar jag fundera på om de kanske ska få ha nån knallig färg i stället, för att liva upp rummet lite, tycker det blir lite väl pluttenuttigt just nu. Vad tycker ni?
En "säng gavel" ska fixas, till långsidan av sängen eftersom Signe hela tiden slår huvudet i väggen. Kanske med samma tyg som gardinerna kommer att vara i?
Skruva upp "sov gott" skylten
organsan på taklampan ska bytas ut mot tyll, tror det blir bättre då


japp...det var det jag kunde komma på kl 23:10 på kvällen ;-)
men lite bilder kommer här iallafall

De två sista bilderna hör faktiskt till 365-dagars kategorin också, myshörnan är en gammal madrass som jag klippt i tu och lagt dubbel och sen sytt ett "fodral" till, lite meckigt, men det blev bra när det blev klart.

Lampan ska visserligen göras om med tyll i stället för organsa, men även den är superenkel att fixa, vira tyllet/organsan runt lampan, knyt ett band....klart....höjden av avancerat pyssel va ;-)

Om man inte vill sova....

Kan man alltid roa sig med att försöka få in flera nappar i munnen...
nytt rekord är 3 st, men det hann jag inte fånga på bild....