torsdag 1 september 2011

Pyssel - hårspännes förvaring

Fick ett tips av Ankie på en rolig hårspännes förvaring till Signe.
Tyvärr så blev inte bilden så bra eftersom pappret är blank och jag inte orkar vänta tills i morgon med att fota. Brunt och rosa går det i iallafall.

Böcker

Böcker är bland det roligaste som finns, måste dock skaffa lite nya snart, vi har bara "bebis böcker" med nästan ingen text alls och väldigt enkla bilder. Och Signe blir så glad när hon får tag på nån bok med lite mer roligheter i.
Men hon kan sitta hur länge som helst med böckerna iallafall och kommer ofta knallandes med nån bok hon vill att man ska läsa för henne.

Inskolning dag 3

Igår var sista dagen jag var med Signe hos dagmamman och det gick väll lite bättre än de andra dagarna. Hon gick in och började leka direkt och hade till och med ett och annat leende till övers för både dagmamman och de andra barnen. Dock så ville hon leka själv, men det är ju inget ovanligt för Signisen. En tur ut till lekparken gick också bra, men hon blev lite väl "revirmarkerande" på en gunga som hon gillar, det var inte alls poppis att nått annat barn lekte på den, även om hon inte ens hade den för tillfället.
Lunchen fick hon lite före de andra barnen för att hon var så hysteriskt trött och hungrig, men sen var hon väldigt svår sövd, somnade tillslut och sov i en och en halv timme. Skönt.

Men när hon vaknade så var hon jätte lessen, vilket hon inte alls brukar vara när hon sovit. Märkligt. Och det höll i sig tills vi gick hem igen.

Sov oroligt i natt gjorde hon också, vaknade och grät flera gånger.
Nu har jag lämnat henne själv för första gången, får se hur det går. Här hemma känns det tyst och tomt iallafall.