söndag 30 september 2012

Melvin, Elton och så Jenny så klart

I fredags hade vi en riktig lååång mysdag hemma hos Jenny med familj :-) Hon trodde väll aldrig att hon skulle bli av med oss ;-) Passade på att fota killarna också och fick till några fina bilder. Men det är inte helt lätt med en liten som lärt sig rulla och en stor som hellre vill leka med Signe än att vara med på några foton ;-)
Förresten,  har uppdaterat andra bloggen lite också, så kika gärna in där ni som kan. Har du inte lösenordet? Lämna ett meddelande här så får du det om du är snäll ;-) :-)
http://lillahemliga.wordpress.com/

Bildbomb - Åland och skördefesten

Förra helgen (torsdag till söndag) åkte jag och Signe till Åland för att besöka familjen/släkten och gå på skördefesten. Vi hade en supermysig helg trotts regn och rusk och var bägge nöjda men trötta när vi åkte hem på söndagseftermiddagen tror jag :-) Kanske inte så mycket att berätta, god mat, gott vin, massa prat....ni får titta på bilderna istället. 
 
höhoppning i Bolstaholm
 premiär för ansiktsmålning...så här still har hon nog aldrig suttit förut

hon valde motivet "äil" själv

traktortur med sötaste guiden, uppklädd till tänderna trotts rusket...det är så att man vill ta hem honom och sätta honom på en hylla eller nått


fina faster/gudmor och fina Noel

Kosafari

jo, jag var med jag också

Vi körde lite travhäst...så nu tjatar signe om att hon vill "åka fort efter hästen" hela tiden
Bollhavs galning