tisdag 13 januari 2009

Nu är glada julen slut slut slut...

Idag är det 20:e dag knut och en evighet sen jag skrev sist. Kan ju beror på att det inte har hänt så mycket att skriva om ;-) Idag så ska iallafall julen sopas ut...supertråkigt tycker jag som älskar mitt julpynt...och för att inte tala om den fina granen vi haft....kommer bli så tomt när den flyttar till sällare jaktmarker ;-) Iår har jag faktist inte alls hunnit med att lessna på julen. Kan ju bero på att jag knappt varit hemma nått så det har inte funnist så mycket tid till att lessna! Men, men....ut ska den iallafall så fort jag orkar ta tag i det ;-)

Har jobbat de flesta av de 11 dagar som gått sen jag skrev sist....men det är ju inte så spännande att höra om.... Mesta dels mornar måste jag säga...mitt schema som jag har just nu är verkligen hemskt, antingen 5 mornar, eller så till 21 på kvällen, ganska korta pass (förutom på helgerna då där de gulligt nog klämt in 13 timmars passen) vilket gör att jag istället jobbar flera dagar i veckan :-( Jag är verkligen inte gjord för de där 5-mornarna...(fast vem är väll det egenteligen??!)

Förra tisdan var jag faktist ledig, då blev det en långpromenad med picknic nere vid sjön. Mysigt men svinkallt....så kallt så inte ens Nikon fick komma upp ur väskan och vara med.....för då hadde vi två nog varit för evigt förenade genom fastfrysning i varandra :-o Mormor har varit upp en sväng på fika, och i lördags så var Andreas, Carola och magen här på uppdrag att hjälpa oss göra slut på julgodiset....tyvärr så misslyckades vi då jag även råkat baka en cheescake ;-) *ups* Så om nån är sugen på knäck så vet ni vart det finns ;-) Supertrevligt hadde vi iallafall :-D
I söndags så var vi till Ulrika och fikade lite då Oscar fyllde år. Sen så passade vi på å förse oss med middag hos svärisarna när vi ändå var i närheten :-D haha...

Igår så var det Täby centrum som gällde efter jobbet, erik glömde sina handskar där i söndags då vi var in och köpte snorklar. Så det var bara att vara en duktig (och ekonomisk) fru å åka dit å jaga rätt på dem....provade en ny bikini gjorde jag med, snacka om ångets! Det är verkligen inte rätt tid att prova badkläder på nu...(om det nu någonsin skulle vara rätt tid?) likblek, gåmig och lite småfet efter all julmat! Tror ni man hinner komma i beach 2009 form på 1 och en halv vecka? Trotts att man har en halv cheescake i kylen? Nä.....så mycket med det bikiniköpet blev det iallafall inte.....lommade över till Hemtex istället och köpte ett par gardiner på rean....praktisk, fint och heltäckande ;-)

Några små layouter har jag iallafall hunnit med, en om Nettans möhippa i augusti. En till scrapgalens januariutmaning och så en med lite kort som jag fick från min pappa och cilla nu i julas. De är från deras bröllop 1994 och jag var brudnäbb tillsammans med min lillebror och stora lillasyster ( som inte alls var så stor då ;-)) Jätteskoj att ha då jag inte haft några bilder från deras bröllop innan! Och ja...det är jag i framsätet på bilen med hockeylugg och spetsklänning.... har inget vettigt att försvara min stil med...förutom att det var tidigt 90-tal och jag var 12 ;-)

Till Scrappgalens januari utmaning:


Erik, Andreas, Carola och Magen ;-)

Pappas & Cillas bröllop


Nettans Möhippa


Allra sötaste Sigge i närbild
(älskar nya kameran)