fredag 18 april 2008

LC-mässan 4 oktober 2008

Äntligen så kan jag berätta våran hemlighet :-D

Och det är nämligen-----TADA!!!!!------------

LC-mässan

Efter många funderingar och lokalletande gör vi (Ulrika fd.Scrapbodan, Naomi och Michaela) äntligen slag i saken och presenterar här stolt:

LiveCrop-mässan 2008

LC-mässan är en kombinerad pysselträff och mässa i centrala Stockholm med plats för 75 glada scrappare och 6 kända scrapbutiker. Mässan är även öppen för er shoppingsugna som inte har möjlighet att delta i träffen.

LiveCropen

Pris: 300 kronor/personDå ingår en fullspäckad livecrop med massor av utmaningar och priser, lunch och middag (exl dryck), entre´till mässan som finns i huset och lokalhyra.Utöver detta kommer det att erbjudas några minikurser. Mer information om dessa kommer du att kunna läsa om i bloggen ( http://www.lcmassan.blogspot.com/). Det som är spikat redan nu är att Jessica (Tussan) kommer att hålla en kortkurs. Och vem vill inte lära sig att göra kort som hon? Vi erbjuder även nybörjarkurs i Scrapbooking och stämpling, fler kurser tillkommer, håll utkik i bloggen!

Anmälan gör ni till : lcmassan@hotmail.com, då får ni en bekräftelse på er bokning och information om betalning! Anmälan och betalning senast 31 maj. När du betalat är anmälan bindande och din plats garanterad.

Mässan

6 butiker på plats

Pris: 30:- / person, barn under 15 år gratis

Betalas på plats!

Ev. barnvagnar lämnas i entrén då utrymmet bland butikerna inte tillåter dessa!Parkering för bil finns nära lokalen och kommunala färdmedel stannar precis utanför! Adress och vägbeskrivning till Mässan kommer finnas i bloggen!

För vidare information så hänvisar vi till vår nyuppstartade blogg där vi uppdaterar så fort vi vet mer ang. träffen

liiiiite shopping och massa fika...

I onsdags så var jag till barkarby och tog en sväng på ikea, (köpte enbart tre sånna dära lådor att förvara scrappgrejer i för 19:-) och fikade lite....duktigt va? Sen så hann jag kila in i några andra butiker med, men kom hem lika "rik" som jag var innan...*harkel harkel*

I går så bar det av till Upplandsväsby för en fika hemma hos Jossan och lilla Karma :-) Hon hadde lärt sig klappa händerna och var så lycklig över det :-D (Karma alltså ;-)) Sen så hem för lite husfix och på kvällen så kikade en annan kompis förbi påväg hem från jobbet....hon skulle stanna en liten stund bara men vips så var klockan 10 :-o Men tiden går fort när man har skoj och massa mat och fika att trycka i sig ;-) Och det tar sin tid att rota igenom varandras scrappgrejer!

Kolla här vilken sötnos :-)