onsdag 4 juli 2012

helgen som var

oj vad dålig jag är på att skriva just nu, blir mest bilder. Men det händer inte så mycket som är värt att dokumentera i text just nu, och ni vet väll vad de säger...en bild säger mer än tusen ord ;-) Iallafall,,,,efter att ha ränt runt som en tok på fredagen (husvärdering-med mycket beröm...mer sånt tack, spruttagning på ds, långa telefonsamtal med vårdcentralen, shoppingtur i Täby tillsammans med en tvååring med myror i blöjan osv) så var det dax för tandvärk och en sömnlös natt innan vi drog iväg på bröllop på lördagen.

Bilen parkerades hos mormor i Täby där vi lämnade av busan och tog bussen/tunnelbanan ner till söderort. En härligt varm och svettig tur på lite drygt två timmar....underbart! En riktig påminnelse om varför jag inte åker kommunalt i vanliga fall ;-) Kände oss en aningens malplacerade när vi klev av tåget i vårby gård vill jag lova! kostym/fin klänning och klackskor bland ja...eh....miljonprogrammens vackra hus ;-) Väl framme vid bröllops platsen var den känslan borta. Ett vackert hus vid vattnet, eller vackert...storslaget är kanske mer rätt ord. En utomhus vigsel, en rejäl fest och en vacker sommarnatt med dragspelsdans på bryggan. Mer svensk sommar kan det inte blir. 
Vackra brudparet Fredrik och Sarah

bröllopsfest på bryggan

jag och erik

 Trevlig hade vi iallafall och kom inte hem förens vid 3 tiden. Och vi åkte inte kommunalt vill jag lova ;-) På söndagen vaknar jag klockan 08......08!!!!! Och det var inte ens Signe som väckte mig för hon sov ju hos mormor. Är man på väg att bli pensionär då tror ni? När man börjar vakna så tidigt trotts att man varit ute kvällen innan? Iallafall....efter att ha släpat runt här hemma ett tag tog vi bussen till Täby...(och nu blev vi ännu mer säkra på varför vi åker bil- en resa som vanligen tar 15 minuter tog nu 1 timme och 15 minuter!) Hämtade upp skruttan som hållt mormor vaken sen 05 och åkte in till stan (och ja, vi tog bilen ;-)) och mötte upp Lessa, Micke, lilla Lyra och farmorn på skansen där vi tillbringade dagen med att kolla in djuren och åka lite karuseller. Tyvärr var Signe på uruselt humör och tjurade mest i hop hela tiden så vid 17 tiden gav vi upp och åkte hem och slocknade allihopa vid 8 snåret ;-)

Hästar kan ju göra vem som helt glad

Söta Lyra

Björnarna var skojsiga de med

Signe ska rida själv nu....man får absolut inte hålla i henne

och får man inte rida mer häst kan man alltid rida lite ekorre ;-)

Tävla om fina ugglesaker hos Elin och Alva

 
Tävla hos Elinochalva om en mjukisuggla och en uggleväska från Lilla tussilago.se , tävlingen hittar du här!