lördag 25 juni 2011

Midsommar

I torsdags (efter en hel dags stressande och packande med en "muntergök" här hemma) så begav vi oss ner till Gnesta och goda vänners lantställe för att fira midsommar. 12 vuxna och 6 barn i en liten stuga. Härligt.
Tänk er ljudnivån där ;-)
Midsommaraftonen blev helt perfekt, knytkalas med hur mycket gott att äta som helst. Det saknades ingenting på det frukost/lunch/middags/fika och snacks bordet kan jag säga ;-) En tur till midsommarstången med sång och ringdans hanns med också, kändes väldigt mycket som då man själv var liten. Signe klappade glatt händerna och flinade åt dansen, men när hon förstod att hon själv skulle delta så blev det lite mer kritiskt...det var ingen hit att hoppa runt som en groda i sällskap med 50 andra grodor. En sen kväll blev det med sen och så ringde de små väckarklockorna ändå tidigt i morse...märkligt!

Det var en riktigt trevlig helg med en massa prat och skratt. Tyvärr fick Signe tillbaka sin 40c feber på eftermiddagen på midsommarafton och var inte direkt nån solstråle efter det....förståeligt nog! Hon var till och med så lessen att hon fick ett större utbrott när en fluga landade på henne idag. Stackarn :-(

Det var inte många, men några leenden hann jag fånga iallafall (med den egenhändigt bundna kransen på plats så klart ;-))