fredag 19 februari 2010

Lite uppdatering

Händer inte så himmla mycket här. Eller, det kanske det gör, men det mesta av min energi går åt till att bråka med jobbet istället för att koncentrera mig på de lite viktigare sakerna.

Orkar och vill inte gå in på alla detaljer kring jobbet, men som det verkar nu så har jag ev. jobb 50% i april och sen blir jag arbetslös. Och fram tills dess så struntar de blankt i vad som står på sjukrivningen och kör över en som om man vore nått katten släpats in. Så känns det iallafall.
Blanda detta med ett stort knippe hormoner så har ni en gråtande gravid kvinna som inte kan sova på nätterna för att hon ligger och oroar sig.

Visst, det kommer att lösa sig på det ena eller andra sättet, men frågan är hur mycket man orkar bråka med dem....det tar så på krafterna!!!

Nä, nu hoppar vi över till roligare saker istället.

Har varit på Chokladprovning i stan. Trevligt! Det är aldrig fel med lite choklad. ;-)
Fast en plåga var det ochså, för han som höll i provningen babblade i en timme innan vi fick smaka första biten! EN TIMME!!!! Tänk er det, både jag och bebin satt och dregglade över talriken hela tiden ;-)

Har Lunchat med Veronica, och så har det varit en miniscrappträff hos veronica. Supertrevligt så klart! Och bebisgos med allra sötaste Freja :-) Det blir nog en riktig scrapptjej när hon blir stor det ;-)

Naomi har kommit hem :-D Wiieeeee :-D Har inte hunnit träffa henne ännu, men det är ju betydligt större chans till en date nu när hon befinner sig på samma sida jordklotet igen :-D

Så har jag varit över till Åland på en liten minivisit...
Det var ett himmlans farande fram och tillbaka kan jag säga ;-)
Till farmor och farfar och äta god ålandspannkaka, till sanna där jag sov och sitta och snacka skit ;-) Trevligt! Till stan och äta, till Mita och babbla ännu mer. Till Lessa och fotas lite och till stan igen för att hämta storalillasyster och ut till Rörstorp på en snabbvisit. Åk till åland och vila upp dig lite sa maken....vila och vila ;-)

Snälla kusin Lessa ställde upp hela sin fotostudio och tog lite magbilder på mig. Jätte snällt!!! Ska bli skoj att se dem sen :-) Han kika en snabbis på några när jag var där och gisses vad magen är stor :-o tänker ju inte på det annars :-D

I magen är det för övrigt fullt liv, det sparkas och görs saltomotaler dagarn i ända.
Men nu är det jobbet som gäller.....
wiiieeee.....igen.....eller inte.....