tisdag 13 maj 2008

LC-mässan

Igår så var jag hem till Naomi tillsammans med Ulrika för lite planering av LC-mässan....
Vi fick en massa bra saker gjorda och så funderade vi en hel del på utmaningarna ochså....de kommer att bli en hel del superskojsiga grejer vill jag lova!!!

Nu finns det dessutom bara 16 platser kvar till träffen.....så skynda på och sno åt er en plats!!!

Kom ochså på att jag ska ta och uppdatera lite om mässan här i bloggen så klart :-D


LiveCrop-mässan 4 oktober 2008

LC-mässan är en kombinerad pysselträff och mässa i centrala Stockholm med plats för 75 glada scrappare och 6 kända scrapbutiker. Mässan är även öppen för er shoppingsugna som inte har möjlighet att delta i träffen.

LiveCropen Kl 10-22
Pris: 300 kronor/person
Då ingår en fullspäckad livecrop med massor av utmaningar och priser, lunch och middag (exl dryck), entre´till mässan som finns i huset och lokalhyra.
Utöver detta kommer det att erbjudas några minikurser. Mer information om dessa kommer du att kunna läsa om här i bloggen . Det som är spikat redan nu är att Jessica (Tussan) kommer att hålla en kortkurs. Och vem vill inte lära sig att göra kort som hon? Vi erbjuder även nybörjarkurs i Scrapbooking och stämpling, fler kurser tillkommer, så håll utkik!

Anmälan gör ni till : lcmassan@hotmail.com, då får ni en bekräftelse på er bokning och information om betalning! Anmälan och betalning senast 31 maj. När du betalat är anmälan bindande och din plats garanterad.

Lunch och middags meny:

Lunch: Vegetarisk lasagne med sallad, smör och bröd samt kaffe på maten.

Middag: Buffé med mozzarella, basilika & tomat, veg medelhavspaj, kyckling från Umbrien med ris, mortadella grisini, oliver och vitlök samt citronpaj med grädde och kaffe på maten.

Dryck ingår som sagt ej, utan beställs och betalas av var och en på plats. Det finns både läsk, mineralvatten, öl, cider och vin.

Mässan
kl 11-18
6 butiker på plats Pris: 30:- / person, barn under 15 år gratis Betalas på plats! Ev. barnvagnar lämnas i entrén då utrymmet bland butikerna inte tillåter dessa!

Butiker på plats:

Här kommer de Scrapbutiker som besöker LC-mässan HT-2008:

1. Brunkullan Scrap & Card
2. Katscrap
3. Mians Scrap&design
4. Fun Creations
5. Pappersvinden

Mer information om ev. mässerbjudanden och förbeställningar kommer närmare hösten!

Fun Creations hemsida har blivit utsatt för sabotage och håller på att göras om.

Adress: Sandhamnsgatan 81, Stockholm
Parkering för bil finns nära lokalen och kommunala färdmedel stannar precis utanför!
Vägbeskrivning till Mässan kommer finnas i LC-mässans blogg!