onsdag 16 januari 2013

2012

Så här 16 dagar in på nya året (känns som om det gått mycket längre) så är det dax att äntligen få till den där års summeringen av 2012. Och här blir det lite bättre gjort änn inte så ni får ta det för vad det är ;-)

Januari: 
Åker till Åland och firar farfar som fyller 80 år. Kusin Embla fyller 1 år. Första klippningen för Signe och 30 års kalas i småland. Går på Bio för första gången sen Signe föddes. Signes rum börjar få lite möbler.

Februari:
Tjejkvällar och lite lekträffar. Ett besök på Tekninska museet och så får vi finbesök från Åland.

Mars:
Ridpremiär för Signe på rönninge by. Snön börjar försvinna och det blir lite vår i luften. Första utekvällen sen Signe föddes för min del.

April: Påsk, som firas lite här och där. Utflyckter till bla. Mulle meck parken med vänner. Pippi utställningen på Millesgården är en succe enligt Signe. Är med på radio om mitt förra jobb. Går på Dirty dancing på chinateatern och har en riktigt härlig vårdag inne i stan. Valborgsmiddag hos Lina med familj.
Maj:
Mamma fyller 50 år. Och det börjar födas tvåor runt om balnd vännerna, hela två stycken de första dagarna i maj.Vi börjar bygga på altanen. Signe fyller två år och det firas så klart med kalas. Varmt väder ute och vi kan plocka fram plaskdammen. 

Juni:
Flygdagar i Linköping och så en sväng till Furuviksparken. Kalas för alla tvååringar i mammagruppen. Studenttider och så åker jag med mamma på en weekend till London. Midsommar firas i Gnesta och månaden avslutas med Fredriks och Saras bröllop.

Juli:
Semestermånad. Massor med utlfykter och skoj. skansen, Astrid Lindgrens värld. Besök hos vänner i Halmstad. Ullareds shopping. Båtsemester till Åland med farmors 80 års dag som en av höjdpunkterna.

Augusti:
5 årig bröllopsdag och tandläkarbesök. Kräftskiva med mammagruppen och så en massa jobb.

Spetember:
Kalas hos kusin Alrik, kräftsskiva med grannarna. Weekend på Kolmården och sen skördefest på Åland och vinkväll med faster och kusinerna. Och i slutet av månaden får vi ett efetrlängtat pluss. Signe ska bli storasyster!

 Oktober:
Illamåendet slår till och hela månaden tilllbringas i liggläge. Kameran får vila och alla utflyckter ställs in. Två mobilbilder hittar jag dock. Orkade med mycket kraftansträngning ta mig till syfestivalen i allafall

 
November:
Fortfarande illamående men åker med på vår årlig höstresa till Linköping iallafall. Middag hos vänner. Kub testet och allt ser bra ut med ärtan i magen. Julen börjar närma sig och vi bakar lite pepparkakor. 

December:
Illamåendet börjar bli lite bättre och magen syns mer och mer. Hela månaden handlar mest om julförberedelser, bakning, julkort, paketinslagning, lucia osv. Julafton firas här hemma i lugn och ro, nyårsafton hos goda vänner, Vi gör Rul och får se den lilla/e där inne ordentligt. Vi påbörjar trapp renoveringen.