tisdag 18 mars 2008

god natt!

nu har jag scrappat ett bidrag till scraputmaningens scrapbingo :-D Skoj! Hoppas att jag fattade rätt bara vad man skulle göra ;-)
Har iallfall skickat in den nu så!

Men nu är det sängdax, ska upp tidigt i morgon och åka på interljuv....:-o kommer inte ens ihåg att jag sökt jobbet! Jisses alltså! Då söker man många jobb ;-)
Och sen så är det pysselkväll hemma hos Naomi med Ulrika och Lina med :-D Skojit!

men nu ska jag dra maken upp ur soffan och se om man kan få sova nått :-D
Fast jag har huvudet fullt av värmepanneinformation (vi hadde en gubbe här som gick i genom vår värmepanna nu i kväll och det var zzzzzzzzzzzzzzztråkigtzzzzzzzzzzzzzzz...så om jag tänker på det så borde jag sommna snabbt ;-))

Go natt på er!

Jag vann :-D

Helt otroligt :-D Jag vann i skisstävlingen från scrappträffen hos Yvonne !!! Tänka sig! Och alla bidrag som var så fina! Tack så jätte jätte jätte mycket allihopa :-D (nu ska jag gå runt och vara lycklig hela dan-det spelar inte ens nån roll att jag måste jobba idag!!)

Här kommer mitt bidrag:
(och eftersom jag är lat och inte orkar fota om det så snor jag bilden av yvonne ;-))


Här ligger det förövrigt snö idag, helt vitt är det....visst, jättefint...men vart tog våren vägen? Det har ju inte varit vinter på 3 månader men nu???? jaja....får ta och leta fram vinterskorna igen då!

dax att gå till jobbet.....hoppas folk håller sig i pulkabackarna idag istället för att störa mig då ;-) Då hinner jag läsa klart min bok :-D