onsdag 27 januari 2010

Lite nytt....och gammalt....

Ny färg på bloggen som ni ser. Lessnade på den gammla och tänkte att jag skulle uppdatera den lite nu när jag försöket komma igång med bloggandet igen. Fast hur man får sånna där fina, egen designade bloggar begriper jag mig inte på för tillfället, så ni får hålla till godo med denna så länge ;-)

Tänkte uppdatera med lite bilder och så. Men det känns som om jag är utsatt för något slags psykiskt påfrestande exprement när jag använder denna dator...och för att inte tala om kameran :-o
Så, ganska så suddiga bilder på layouter, kök och lilla bebben bjuder jag på. Ni får dem i en klarare variant sen när jag kan använda min egen dator och min bra kamera igen.
(tänk att jag emellanåt kommer på mig själv med att fundera på om casio kameran verkligen var så dålig trotts allt, döm själva så får ni se ;-) Den kan inte ens ta klara bilder på stilla motiv i dagsljus....)


Scrapprelaterat
Först då, eftersom bloggen trotts allt heter Kelascrappar: Lite LO´s :-)
Detta är typ det jag lyckats skarpa ihop det senaste halvåret tror jag. Minus lite kort som inte är i min ägo längre ;-) Men det börjar bli bättre, ju mer saker vi får ner i köket, ju lättare blir det att faktist hitta till scrapphörnan här på övervåningen ;-)







Köksrelaterat
Nej, det är inte färdigt ännu, men det är på gång. Och det fungerar nu....och vi har till och med hunnit skräpa ner det rätt så rejält ser jag nu när jag kollar på bilderna jag ska slänga in :-o Men orkar inte ta nya, så håll till godo!
Kvar att göra är loungen som nu är förvaring för allehanda skräp.
Fönsterbrädor, lite golvlitser, klinkers i hallen, och garderob + förvaring i hallen.
Och så det där småsakerna som handukshängare och gardiner å sånt då, men det kommer sen ;-)


Gravidrelaterat
Så, en väldigt suddig bild på våran lilla bebbe. Lite trist att jag inte får in den på riktigt, för den är vädligt skarp egenteligen. Och h*n är välldigt söt, tycker jag ;-) fast jag är ju inte den mest partiska personen i den här frågan så :-D haha

I måndags så var vi till barnmorskan igen. Lite kontroller och klämma på magen och allt såg bra ut. Så skulle vi då få höra på hjärtljuden då. Det stora DETET med detta besök. Visst hörde vi lite, lite, ungefär som om h*n varit på andra sidan jorden och vi lysnade härifrån. Inte som om h*n ligger bara några centimeter in i magen. Men ett himmla liv var det iallafall. För så fort barnmorkan kom i närheten med avlysningsmaniken så flyttade sig bebben. Det var som ett mindre maratonlopp där inne. Så det vi hörde var typ "swoch" när vattnet flyttades runt. Änn hit, änn dit. Efter en bra stund var vi tvungna att ge upp. Den lilla där inne visade ganska så klart vad h*n tyckte om att bli störd. Och som att påvisa det lite extra så fick jag, och erik, oss en riktigt rejäl spark på kvällen sen.

Annars så flyter allt på som det ska. Men en sak kan jag inte begripa....
Ok att magen växer och det är livat där inne, ok att man är hungrig som en gris hela tiden,ok att jag tillbringar mer tid på toan än i sängen varje natt då bebben använder blåsan som boxningsboll och ok att brösten ser ut som jag vet inte vad för de har ju ändå en uppgift att fylla om några månader. Men vad tusan har VADERNA med detta att göra???? Varför har jag börjat vakna varje natt med en sån fryktansvärd kramp i vaderna? Där ligger det ju ingen bebis? Men nä då, varje natt vid 4 tiden så känns det som om nån håller på å kapar av benen på mig med en rostig gammal såg. Så jag måste skrika på Erik så han måste vakna å masserna mina ben innan jag dör....Varför? Nån som har ett vettigt svar på den?