söndag 4 mars 2012

En underbar helg helt enkelt.....

Helgen blev helt enkelt 100 gånger bättre än vad jag trott från början. Alltid trevligt när det blir så!

I lördags så var jag och Signe först en sväng till Täby centrum för att köpa en present till min mormor som fyllde år. Hittade även lite rea på panduros tyger....väldigt trevligt ;-)
Sen så var det fika och lunch hos mormor innan det bar av hemåt.
Och eftersom pappan i huset var ute på dumheter (skidåkning och alkoholintag) så bestämde jag och Signe oss för att festa till det lite här hemma.
Först blev det hämtmat i soffan, sen mello fest (the Signe style - knäckebröd och bubbelvatten) och läggning en timme senare än vanligt ;-) Ojojoj vilket partyliv jag lever ;-)

Idag så har vi varit på utflykt med grannen Sarah och hennes tjejer Andrea och Hedvig (Hedvig är för övrigt kanske den snällaste bebisen på denna jord....hon sa pip en gång på hela dagen) Först så tog vi roslagsbanan en bit och det var en höjdare enligt Signe, sen blev det en liten trevlig promenad i vårsolen längst vattnet till Rönninge by.
Väl framme så gick vi först till hästarna för att Andrea skulle få rida, vi skulle kika lite på hästarna och kanske klappa nån som Signe ville och vågade tänkte jag.

hahaha......väl framme kutade Signe till hästarna och pussade dem :-D Hon var helt tokig! Sen gick hon och hämtade en hjälm, ställde sig vid en av de största hästarna, lyfte upp armarna och sa uppfordrande "oouuuppp!!!!!" Så ja...det var bara att låta henne rida....två gånger ;-) Men emellan ridturerna hann vi med korvgrillning och att titta på andra djur.
Verkligen en helt underbar dag med blå himmel och strålande solsken. Riktigt lyckat!
Hemvägen då? Ja...den låter vi helt enkelt bli att prata om ;-) Det är nog bäst så ;-) Ni får kika på lite bilder istället ;-)
Dock inte lätt att ta fina bilder och hålla koll på en vilding samtidigt ;-) Puss på dig pollen
Väntar på våran tur

Premiär turen