måndag 8 augusti 2011

samma klänning - 29 år emellan


Signes rum

Signes rum börjar så sakta ta form. I lördags så tapetserade vi äntligen. Än så länge saknas golv, lister och fönsterbräda....men sen så är det klart ;-) Tapeten blev iallafall hur fin som helst :- )Inte så bra fotad dock, men det kommer bättre bilder sen när rummet är klart!


Än så länge har vi inte inhandlat nått till rummet heller, har dock en miljon ideer på hur jag vill göra, så vi får se hur det blir. En myshörna med massa kuddar och filtar ska hon få i alla fall och två filtar och två kuddar finns redan. Filtarna sydde jag till henne medans hon låg i magen. Sen kom de aldrig fram när hon var mindre tyvärr, för hon kräktes så mycket i början, så tänkte jag vänta och så vips hade det gått ett år....ja, så kan det gå.....
Den första filten blev hon superglad när jag tog fram idag så den får hon ha redan nu i sängen.
De fina kuddarna har min kompis och min kusin gjort. Kronkudden fick hon av Johanna med familj i doppresent och kudden med bilderna från hennes första år har min kusin Lessa gjort till hennes 1 års dag. Super fina bägge två och jätte kul att ha! Bägge får naturligtvis en heders plats i hennes rum sen!




Ny LO


denna gjorde jag innan jag for iväg på semester. Inspirerad av badanka som ni kanske ser ;-)
Blev inte så nöjd med journalingen under fotot bara, men men...det är lite sent att göra nått åt det nu ;-)

Bus

Nu är det verkligen full fart på buset här, visst har hon gjort "hyss" tidigare, men då har det mer varit att hon gjort sånt hon vet att hon inte får, så det är väll inte riktigt bus på det sättet. Men nu busar hon för fullt vårt lilla troll!
Man riktigt ser hur det lyser i ögonen på henne när hon kommer på nått hon ska göra.
Vilket oftast är ett av följande tre bus

1) springa i från mamma och pappa och skratta samtidigt
2) kittlas, det börjar med att hon går lite små hukad och säger "illeille" och sen ska hon kittla oss på fötterna
3)öppna skåpen och ta nått hon vet att hon inte får ha och sen springa iväg med det i en himla fart.

ja, inte en lugn stund nu mera med andra ord ;-)
Idag har hon dock feber så det är mest gnäll, stackarn! Fattar inte varför hon får feber i några dagar utan några andra symtom. Det är 4 gången nu.