måndag 8 augusti 2011

Signes rum

Signes rum börjar så sakta ta form. I lördags så tapetserade vi äntligen. Än så länge saknas golv, lister och fönsterbräda....men sen så är det klart ;-) Tapeten blev iallafall hur fin som helst :- )Inte så bra fotad dock, men det kommer bättre bilder sen när rummet är klart!


Än så länge har vi inte inhandlat nått till rummet heller, har dock en miljon ideer på hur jag vill göra, så vi får se hur det blir. En myshörna med massa kuddar och filtar ska hon få i alla fall och två filtar och två kuddar finns redan. Filtarna sydde jag till henne medans hon låg i magen. Sen kom de aldrig fram när hon var mindre tyvärr, för hon kräktes så mycket i början, så tänkte jag vänta och så vips hade det gått ett år....ja, så kan det gå.....
Den första filten blev hon superglad när jag tog fram idag så den får hon ha redan nu i sängen.
De fina kuddarna har min kompis och min kusin gjort. Kronkudden fick hon av Johanna med familj i doppresent och kudden med bilderna från hennes första år har min kusin Lessa gjort till hennes 1 års dag. Super fina bägge två och jätte kul att ha! Bägge får naturligtvis en heders plats i hennes rum sen!
1 kommentar:

Elin sa...

Jättefint!!! När jag ser tapeten uppe känner jag att vi gjort rätt val, så himla fin! Synd bara att den inte ingår i tapeterna vi fick välja bland till nya lägenheten, så vi kommer att måsta fixa upp den själv efter inflyttning och tapetsering är nåt jag definitivt inte kan.. Kram!