tisdag 25 mars 2008

vart är mitt våffeljärn???

Nån som sett det? Letar som en galning runt i huset! Idag är det ju våffeltisdan och det står så klart våfflor på menyn (även om erik inte anser att det är riktig mat) men vart tusan har det hamnat? Inte i köket iallfall! Så mycket kan jag säga!!! Får väll steka pankakor av våffelsmeten annars och göra rutmönster på dem....
gaaaahhhh...blir tokig iallfalla på att inte hitta nått! Hur lång tid ska det ta innan man hittar i sitt eget hem?

Om en stund ska jag iallafall iväg och shoppa lite, en present till Teodor ska jag ha....och så en fika med mormor! Trevligt!

Imorgon blir det ev. nattpyssel igen med Ulrika och Naomi :-) Frågan är var/när/hur bara....ska ta och ringa dem sen......kanske ska jag försöka locka hit dem ;-) Jag har en cheescake i frysen...kommsi kommsi!!!! Dessutom så har jag bytt bort mitt jobbpass på söndan efter mässan i A??vesta...så nu kan vi bli hur sena som helst ;-)

Och så har jag varit duktig och skrivit klart min engelska ansökan....bara de nu inte vill ha en på spanska ochså :-o Fast jag komm faktiskt på att jag kan lite spanska....jag kan sjunga en sång om en groda som heter Tad och som räknar till 10....det ni! Jag är som gjord för det där jobbet!!!
Annars så håller jag på att sorterar knappar som jag fått av svärmor....Här kommer en bild på knapparna från ena burken (det är 2)


4 kommentarer:

Ulrika sa...

WOOOOOOW!

Till allt du skriver om!!!!!! Våfflor, cheesecake, din spanska sång om ted!!!!!
Hahahahahahhahaha

Ulrika sa...

och wow till knapparna!!!!!!!!!!!!!

kela sa...

:-D Vilken tur att du verkar gilla mitt liv ;-) Så pass mycket att det blir wooooow tillochmed :-D

ulrika sa...

Jaaaa, WOOOOW liksom!