torsdag 24 april 2008

ledig torsdag

Idag så var jag duktig och gick upp med erik och åt frukost trotts att jag är ledig :-o Eller rättare sagt-Erik var duktig och drog upp mig vill säga ;-) När han gått till jobbet så kröp jag ner i soffan och kikade på tisdagens inspelade avsnitt av desperat housewife och av gårdagens avsnitt av barnmorskorna (serien jag inte skulle se ni vet....men som jag inte kan låta bli)

Vid 10 tiden så kom min mormor hit och efter lite fika så begav vi oss ut på promenad till solgårdens trägårdscenter där vi kikade in lite blommor och grejs....mycket fint! Som jag vill ha när jag blir rik sen :-D fyra små blommor blev det iallfall....så nu är första planteringen avklarad här hemma :-D

kolla va söta :-D

Väl hemma igen så käkade vi lite lunch, sen följde jag med mormor ner till tåget och passade på att både smita in på bibblan och äta lite glass i solen :-D mysigt! Tyvärr så hadde de inte de två böckerna jag ville ha på biblioteket, de hadde blivit stulna :-o Men jag hittade några andra som får duga så länge!

När jag kom hem och tömde postlådan så låg där förutom den sedvanliga reklamen ett litet paket från handstämplat :-D Med tre superfina stämplar i!!!! Mitt "tröstpris" från tävlingen jag var med i där....kändes som om jag vunnit hela alltet när jag fick så fina saker :-D Tack så mycket handstämplat!!!!!!! Nu har jag ju inte lagt upp vare sig mitt bidrag i den tävlingen eller så många andra Lo´s här på senaste,....men ni får se dem när jag får tillbaka min dator helt och hållet! LOVAR!

Så--det var min torsdag so far....nu ska jag kika om det finns några välbetalda, spännande och lagom ansträngande jobb ute...hahaha!!!


Kolla in den fina lycktan jag fick av mormor:

Här är mina nya fina stämpar:
Just det-en sak till! Nu är det hela 39 glada scrappare anmälda till LC-mässan! Det är över hälften av platserna det! Så skynda er på å anmäl er så ni inte missar chansen ;-)
Mer information hittar ni på Lc-mässans blogg!

6 kommentarer:

Lessa sa...

Halloj! Hoppas allt är bra med er, här är det bara fint! Jag borde komma och hälsa på någon dag. Kanske om nån vecka om du har passligt? Kram på er (Läste att ni hoppas på bebis, vad kul!)

Ulrika sa...

GUMMAN!!! Du är såå duktig på att blogga! Tack ytterligare för dagens skratt- det om barnmorskorna!!!!!!
Jag lovar och svär att inatt ska jag blogga!!!!!!!!!!!!!!!! Så ni har nåt nytt att läsa! Jag har varit jättedålig på det på senaste tid, men du kanske förstår varför!!!!

KRAM PÅ DIG

Ulrika sa...

Nu har jag uppdaterat min blogg för en gångs skull! KRAMIS

kela sa...

lessa: hej hej :-D jodå...allt bara bra med oss :-D Vore jätteskoj om du kom och hälsade på :-D Jag jobbar lite udda dagar/tider men nån dag i veckan är jag ju alltid ledigoch en del helger!tex. v 19 på onsdan+söndag är jag helt ledig eller mån+tis+helgen veckan efter. Men det är ju bara tt säga när du kan så kan jag kika om jag är hemma då :-D

Ulrika: haha...duktig å duktig....jag vet inte det jag ;-)Men nu ska jag kila in och kika i din blogg .-D hum...kan det vara så att du har mycket att göra?

kram kram på er!

Naomi sa...

Ps, har precis lagt in 9 till så nu är det 49 anmälda!!!!!

kela sa...

naomi: va skoj :-D det närmar sig :D