torsdag 19 januari 2012

Världens bästa dagmamma...helt klart!

Vi har hittat världens bästa dagmamma, helt utan tvekan! Kan inte fatta att vi har haft en sån tur! helt otroligt! Visst tyckte vi att det verkade bra redan när vi ansökte om platsen för ett år sedan, och visst tyckte vi att det verkade ännu bättre efter att vi besökt henne i våras! Men nu, när Signe gått en termin så har hon överträffat alla förväntningar och mer där till med råge!

Till att börja med så är hon super trevligt. Och Signe älskar henne. Hon kan inte nog snabbt komma dit på morgonen. Det är faktiskt så mysigt där att jag själv med glädje skulle tillbringa mina dagar där. Och så är hon rolig, det är ju alltid en bonus. Och har bra hand med barnen. Mycket viktigt. Och bara där skulle jag vara mer än nöjd. Det är ju liksom de viktigaste punkterna....men tro inte att det slutar där för det inte!

Nä, inte alls....hon gör så mycket skoj med barnen också, de åker skridskor, åker och badar, går på barndans och ut i skogen varje vecka. Och så åker de på utflykter titt som tätt, skansen, junibacken, lek och bus, julmarknader mm. mm....med 8 barn!!! Fatta det....jag som tycker det är krongligt nog med ett barn!!!

Så har de tema kalas, och pysslar, och bakar och hittar på en massa skoj. Och så bjuder hon föräldrarna på fika lite titt som tätt. Och så gav hon barnen julklappar, och det var inga små saker heller.

Så....där trodde jag att att det inte kunde komma mer....men se, jag hade fel igen...
För denna veckan överträffade hon mina förväntningar igen. Om man vill (JA tack) så kan man ordna födelsedagskalas för sitt barn hemma en vardag, och så åker hon med alla barnen dit...Det gjorde hon idag, tig 7 kalasklädda barn och for till det 8 barnet på kalas....en lördag räddad åt föräldrarna och ett kalas avklarat för barnen. Underbart!

ja, jag kan ju lugnt konstatera att vi inte ångrar vårat val ;-)

4 kommentarer:

Livmodern sa...

Vad underbart det låter! Vi hade gärna haft dagmamma men det finns tyvärr inga i vår stadsdel.

Vi är i och för sig jättenöjda med vår förskola, men jag tror att dagmamma är "naturligare" för småbarn ändå. Mindre grupper och en mer trygg hemmamiljö.

Elin sa...

Låter helt perfekt, vilken tur ni har :) Klart du kan låna bilden till klänningen, du kan skriva att bilden är lånad bara! Hoppas du hittar den :) kram

Malin sa...

Guuud, vilken tur ni har! Hon verkar ju fantastisk!!! Synd hon inte har flera gelikar bara. Kan man skicka några på kurs hos henne tror du?
Lyckliga ni, eller ja, SIGNE!! Får man, så vill man ju ge också!

Malin sa...

Guuud, vilken tur ni har! Hon verkar ju fantastisk!!! Synd hon inte har flera gelikar bara. Kan man skicka några på kurs hos henne tror du?
Lyckliga ni, eller ja, SIGNE!! Får man, så vill man ju ge också!