tisdag 17 januari 2012

Lite shopping

Idag kom äntligen kläderna från Pomp de lux. Det var första gången jag beställde där ifrån och leveranstiden var lite väl lång, men fina kläder var det i vilket fall...och bra kvalitet känns det som!
Beställde ett par jeans, ett 2 pack strumpbyxor och en underbart mjuk och go luvjacka. De har massor med fina kläder, dock är jag lite mer inne på färgglatt och "roligt" än Pomp de lux stil, men fina grejer har de iallafall. Tyckte de verkade lite breda i storlekarna (vilket bekräftades när paketet kom idag) och då jag har en "tunnis" så blev det ingen klänning/tunika (dem hade hon nog druknat i ;-)) Lite modevisning bjuder vi så klart på (men dock inte på byxorna, de ville hon inte prova....här är det strumpbyxor som gäller ;-))
Modellen har lessnat på "mamaratsin"
Luv jacka med uggla och randiga strumpisar
Baggy jeans och prickiga strumpbyxor

3 kommentarer:

Livmodern sa...

De jenasen har Siri också! Det är så praktiskt med bred mudd i midjan och bred mudd vid foten. Strumporna sitter alltid på plats. OCh jackan har hon också. Väldigt go!

Linda sa...

åh älskar byxorna!!

Elin sa...

Så himla gosig luvtröja, älskar ugglan :) Velourklänningarna från hm är inte så nya, tror de kom i november kanske och jag köpte dem i december! De finns bara på baby upp till 86 men var rätt stora eftersom Alva brukar ha 92 annars! Hon tackar för gratulationerna också :) kram