fredag 2 december 2011

Signes adventskalender

INär jag var liten fick jag alltid en paketkalender av min mormor och morfar. Det var supermysigt och så klart har jag tänkt att Signe med ska få en. Dock så hade jag tänkt vänta tills hon blivit lite större. Men, inspirerad av Mamamya så kunde jag ju inte låta bli att börja redan i år. Är dessutom så fräck att jag snor hennes paket idéer med! Iallafall en del av dem. Pixiböckerna var det hon som tipsade om och det där med en pyamas dagen innan julafton lät ju bara för mysigt! Det ska jag köpa till Signe med (ja, det saknas ett paket i kalendern....jag erkänner....dåliga dåliga mamma!!!!) Kanske är det inte heller världens mest varierande paket kalender heller, men det fick bli det jag hade hemma till stor del (little people figurer som jag köpt till julklapp åt henne egentligen) Men hon blir nog glad iallafall :-)

Hur Signisens kalender ska se ut i framtiden vet jag inte, det hanns liksom inte riktigt med i år. Så just nu får hon hålla till godo med min gammal kalender som min morfar broderade åt mig 1984.

Innehåll i årets kalender:
10 pixiböcker som handlar om julen
Little people figurer och djur
russin
en liten mugg från rice
och så småningom om en pyjamas :-)

2 kommentarer:

Elin sa...

Jättebra pakettips även om jag inte kommer att ha en till Alva förrän nästa år, men jag blev lite sugen på att snabbgöra en på en gång haha, men det får vänta ett år. Jag lade in länkarna till grupperna som säljer barnkläder längst ner i inlägget nu så kika in och shoppa loss hehe :) Kram

Fnulan sa...

Jag har glömt kalendern till Mira,,, ooops dålig mamma... typ.....
Kram