torsdag 7 juli 2011

bada bada bada

det är så varmt ute så det är det enda som går att göra just nu.
Idag så kom Jane hit med barnen och vi gick ner till Kvarnbadet här i Vallentuna. Egentligen gillar jag inte alls såna bassängbad, men vad gör man inte för de små ;-)Vi har ju tyvärr ingen badsjö i närheten heller. Fint och fräscht var det iallafall och med en betydligt bättre barnpool än senaste badet jag besökte. Så det var ju bra. Och Signe var i sjunde himlen och badade tills hon nästan storknade. Tyvärr så fanns det inte en enda millimeter skugga på hela badet (parasoll? träd? ingenting nån bad designer hört talas om?) så det blev till att vara parasoll själv för att sydda Signe (i den hettan som är nu, tom vid 16 på eftermiddagen, så känns det som att solskyddsdräkt, solhatt och solkräm 50 inte riktigt räcker ändå). och de får jag nu lida för....jisses vad jag är bränd trotts hög solskydds faktor även på mig....

jag är helt enkelt inte gjord för sol....ajajaj....

men som sagt var...Signe var ju glad iallafall ;-)

1 kommentar:

Åsa sa...

Ja vad gör man inte för sina barn. Synd att Vallentunasjön inte är fräsch nog att bada i men Rönningesjön ligger ju inte så långt bort.
Åh, att du sov bra innan ditt bröllop. Det lär inte jag göra. Inte ens inatt sov jag bra för min tärna kom k 00.30 och eftersom det tar mig en timma att somna och eftersom grannar väsnas i ottan så blev det inte mycket sömn. Jag och sömn gå inte ihop, tyvärr.