fredag 14 januari 2011

Året 2010

Inspirerad av andra bloggare och framförallt av min kusin Lessa så kommer här en kort årskrönika mest bestående av bilder.


Januari: Vi gör ultraljudet i vecka 19 och får se våran lilla sötis på riktigt för första gången och vi går in i halvtid av graviditeten. En sväng till Eksjö på kalas, lite skidåkning i Kungsberget, chokladprovning och en hel del kvalitetstid med goda vänner.


Februari: Jobbar på halvfart, fogarna börjar kännas mer och mer. En sväng till Åland hinner jag med. Börjar med vattengympa hos min sjukgymnast.

Mars: Vi åker till Miami, Florida på en sista "egen" semester. Fint väder, massa god mat, shopping och sevärdigheter. En kortis till New York hinner vi med också. Men jag ska aldrig mera flyga så sent i en graviditet! Köper barnvagnen och träffar en del kompisar.

April: Ett besök hos fotografen för att föreviga magen. Påsk med massa släktmiddagar i vanlig ordning. Jag jobbar min sista dag i mitten av månaden, sen går jag på havandeskapspenning då det inte funkar att jobba längre med mitt jobb och stor mage. Går på föräldrautbildning.


Maj: Signe bestämmer sig för att det är dax att komma ut den 18 maj, klockan 12:50. En månad förtidigt men som tur är gick allt bra ändå. Det är varmt ute och tiden går åt till att lära känna vårat underverk och för att visa upp henne för släkt och vänner.

Juni: Erik börjar jobba på riktigt igen och jag och Signe får klara oss själva. Träffar vänner och lite tjejer från vattengympan som med fått sina små nu. Gör små utflykter till Vaxholm, Norrtälje och Gustavsberg. Midsommar firas i Årsta havsbad.

Juli: Erik har semester. Signe får följa med på premiärtur med båten och gillar det väldigt mycket. Min bror Daniel gifter sig med sin Sussie. Vi åker till Åland och lånar mysiga Lavö av min faster, sen far vi ner till Eksjö och till Ullared. Det är varmt, varmt, varmt ute!!!


Augusti: Värmen fortsätter och vi är ute med båten så mycket vi kan. Firar 3 års bröllopsdagen i Vaxholm med god middag. Har födelsedagsfika för mig och börjar i mammagruppen.


September: Signe Elvira Viola döps i Orkesta kyrka, vallentuna den 18 spetember klockan 14:00, med och firar henne är en massa goa vänner och släktingar. Börjar gå på babyrytmik babymassage och babysim. Åker ner till Ullared och Borås med Johanna och Julia.

Oktober: Fina höstdagar med långa promenader. Fogarna har äntligen blivit så pass bra att jag kan röra mig nästan utan problem. Går på marknader, chokladmässa och på underbara barn mässan. Barnkalas och tjejkvällar. Signe blir sjuk för första gången, stackaren!


November: Jag och Signe åker en tur till Åland. I mitten av månaden åker vi till Rom med goda vänner. Vi fick perfekt väder och massa god mat! Underbar stad! Signe började med smakportioner. December: Julmarknader, julfester och en massa julpyssel fyller hela månaden. Tyvärr så är vi en del sjuka också. Julafton firas hos svärföräldrarna, juldagen här hemma med släktbesök. I mellandagarna åker vi till Åland en sväng och det nya året firas in vid Liljeholmskajen.

Inga kommentarer: