torsdag 2 december 2010

Första Layouten på evigheters evigheter...amen...

Det har ju inte blivit så mycket pysslat på senaste tiden, för att vara ärlig så har det knappt pysslats på det senaste året!
Jag har definitivt inte gjort några layouter på över ett halvår iallafall. Lite inbjudningskort, tackkort och grattis kort har jag slängt ihop men inte så mycket mer.

Först så renoverade vi ju hela förra sommaren, all tid som inte tillbringades på jobbet tillbringades med en spackel spade i ena handen och en slipmaskin i andra. Sen så blev jag gravid.
De första fyra månaderna tillbringade jag i horisontalt läge stirrandes på en punkt framför mig och försökte att inte kräkas medans E gick omkring med sin spackelspade och sin slipmaskin och lagade färdigrullade köttbullar på en elplatta på altanen i -14 grader och snöstorm. Sen började jag jobba igen, inte fullt ut men lite iallafall och foglossningarna kom som ett brev på posten och all fritid gick åt till att bråka med jobbet om jag skulle få jobba kvar och bråka med försäkringskassan om att det inte går att gå tio tusen mil om dan med foglossniningar. Sen så kom karpaltunnel syndromet och då kunde jag inte så mycket som hålla i en penna. Å så kom bebis och det är väll först nu, när Signe är halvåret gammal som jag nästan känner mig som mig själv igen och det firade jag med att scrappa min första Layout på evigheters evigheter.

Duktigt med ångest hade jag innan, skulle scrappa ett kort på Signe men ville inte "göra fel", sen tänkte jag att va tusan, det är ju 2010 och jag kan beställa 200 nya exakt likadana kort med en liten knapp tryckning. Det tar en sekund ungefär.
Men för att göra det hela så skonsamt som möjligt för mig själv valde jag att lifta en lo av webbmoser helen, jag snodde hela layouten rakt av nästan ;-) Men duktigt nöjd blev jag iallafall :-D Avgör själva ;-)
Bjuder på lite halvdåliga bilder på inbjudnings och tack korten till dopet också. Inbjudningskortet var tre sidigt i 10x10 och tack kortet 10x15

Inga kommentarer: