torsdag 9 december 2010

Årets julkort...

är under tillverkning.
Har kommit så långt som till att fota kortet på Signe som ska vara i julkortet.
Trodde jag ja ;-)
Först blev det skrik och panik, någon julklänning var hon absolut inte på humör för att ha!
Sen så lyckades vi ta några kort innan hon lade en kaskad spya stor som hela småland över klänningen och därmed klargjorde att nu var det slut fjantat.
Laddade in bilderna och upptäcker att på 60% så har hon tungan utanför mun (tror att hon är i nån slags hundperiod just nu) på 20% så ser man bara ett sudd av viftande händer, på 10% så grimaserar hon som en tok, på 5% ser man bara bakhuvudet och på 4% har jag missat hela Signe. Och det kortet som är kvar är lite suddigt, men annars väldigt fint så det får nog bli det om korten ska bli klara till jul ;-)

Tävlade förresten på mams (nappar och nappflaskor för er som inte är inne i småbarnsträsket) adventskalender här om dagen, man skulle svara på en fråga med hjälp av ett rim och frågan handlade just om julkort.
Och helt otroligt nog så vann jag på mitt nödrim :-D Wiiieee....så nu ska Signe få special designade julnappar hemskickade. Hoppas att hon gillar dem!

Här kommer nödrimmet ;-)

I år måste tillverkningen gå fort
ifall släkten ska få sina julkort
Men dottern hjälper gärna till...
så de får väll korten i april!!!

3 kommentarer:

katta sa...

*asg* ja det där med att fotografera barn är då inte alltid lätt! ;-D gäller att ha en bra och snabb kamera... gärna inställd på att ta en bildserie.. ;-D jag ahr övat på just detta med systersonen.. ibland känner man att man baa vill ge upp hela företaget.. men så kommer det magiska ögonblicket då man lyckas få till en perfekt bild! ;-D

hoppas på att få se de färdiga julkorten sen också! ;-D

kram katta

Sofie sa...

Haha!! Grattis till napparna!! Sitter varje dag och försöker komma på nåt rim men det är nog det som jag är sämst på av allt!! =)

Kram Sofie

Sol sa...

Ja, ta kort på de små är verkligen inte lätt. Både jag och mormor var helt slut efter att vi försökt ta kort på både Storebror och Lillebror IHOP, till födelseannonsen i tidningen! :-)

Grattis till nappvinsten!