tisdag 12 oktober 2010

Liten sjukling här hemma :-(

Signe är sjuk, på riktigt, för första gången. Febern efter 3-månaders sprutan räknas väll inte.
Nån slags virusinfektion som satt sig på öronen och i halsen. Två besök till barnakuten har det resulterat i när tempen har slagit i taket och stackarn har haft så ont så hon bara skrikigt!
*tar lite i trä* men nu verkar hon vara på bättringsvägen iallafall! "Bara" 38,9 i feber för tillfället!
Och för första gången på 2 dygn så ligger hon själv i soffan bredvid mig och sover....ett tecken så gott som något!

Dopet gick hur bra som helst! Signe sov sig igenom det hela, sötnosen :-) Och fika hade vi i överflöd! Tyvärr så blev det en del bortfall i sista stund så nu har jag kakor i frysen så det räcker och blir över för flera år framåt ;-) Min lilla lillasyster Felicia och kusin Simone sjöng i kyrkan, liksom alla söta barnen...super fint!! Underbara Åsa "badanka" kom och fotade det hela :-) Väntar med spänning på att få se bilderna från henne....och så klart lägga upp dem här så alla andra får se med :-) En massa fina presenter fick Signe också! Tack så jätte mycket för dem!!!

Dagen efter dopet var vi själva dop gäster när lilla Diana döptes. Trevligt att få vara på "andra sidan" ;-) Veckan efter dopet så åkte vi ner till Ullared med Johanna och Julia (Signes BB kompis) Det gick över förväntan att åka med två små :-) De åt och sov samtidigt och Signe älskade att sitta i babystolen på kundvagnen (hon blev till och med arg när jag satte henne i selet ;-)) Lite symässa i Borås han vi med också, men inga scappgrejer där inte...tyvärr.... Trevligt hade vi iallafall!

Annars så har vi mest baby simmat, varit på Ikea, byggt garderober, shoppat lite på marknader, varit på underbara barn mässan och hem och villa mässan - den senare var en riktig besvikelse faktiskt!!!

Men nu vaknade skruttan igen....och det jag skrev först i inlägget var falskalarm....febern är uppe i 39.9 igen :-o Stackarn!!!

1 kommentar:

Sol sa...

Men åh, stackars liten. Och hennes föräldrar! Inte kul när de små är dåliga, det är ju så jobbigt när de inte kan berätta vad som är fel.
Här har lillebror fått dagisbaciller av storebror och är slemmig i halsen och lite snuvig. Otäckt ibland att inte kunna andas ordentligt tycker han.
Håller alla tummar jag har för att Signe kryar på sig snart!

Kramar