måndag 13 september 2010

mitt i sena natten...

Borde gå och sova....eller åt åtminstone göra något vettigt- som att göra klart alla grejer till på lördag. Men så har jag en krasslig liten tjej här som vaknar om jag går mer en en centimeter ifrån henne, eller om jag gör nått som låter för mycket så att knappra på datorn verkade som ett vettigt alternativ :-)

Dagarna går i ett känns det som, och på lördag så döper vi vårat lilla hjärta. Hon blir dagen till ära 4 månader då också! Hur gick det till? Hur kan hon vara fyra månader redan då hon föddes igår? Typ ;-)
Men efter lördag så hoppas jag att det blir lite lugnare, inte lika mycket dop relaterat iallafall....men jag hittar säkert nått annat att stressa upp mig över....så lugn bara lugn ;-)

Vi har börjat på babyrytmik, tur det, för jag kan knappt några barnsånger och de jag kan skrämmer jag livet ur henne med med min brist på taktkänsla ;-) Vi har börjat på babymassage också....men jag undrar mest när man kan lära henne "mamma massage" jag ;-) Och så babysimmet så klart. En mycket underlig företeelse verkade Signe tycka, men hon accepterade ändå lugnt att se sina två föräldrar hoppa runt som tokar och fån le och säga saker som "åhhhh va duuu är duktig....titta plask plask" och likande grejer med löjliga röster ;-) Man kan inte annat säga än att hon är tålmodig den lilla :-)

Jag har fyllt år också....och haft obligatorisk födelsedagsfika...
När man enbart får pengar i present med orden, köp nått du behöver,,,,,då börjar man fatta att man inte är lika ung längre ;-)

Nä...nu måste jag nog gå och sova,,,,om jag ska orka upp i morgon och kanske göra något vettig inför dopet ;-)

Inga kommentarer: