torsdag 14 januari 2010

En såndär liten uppdatering då....

Innan maken ropar att han vill ha tillbaka sin dator igen ;-)
Eller att han vill ha mat...
eller att det är nått bra på tv:n som jag bara måååååste se ;-)

Jobbar på i halvfart, det känns bra. Har faktist scrappat lite :-D wiiieeeee :-D Fast bildbevis får ni när jag fått dator ;-) Samma sak med bildbevis på magen, det kommer ochså sen (har efterlysts)

På lördag är det pysselträff med bästa gänget :-D Och jag kan äntligen vara med!!!! Längtar sååååååå :-D

Var på Ultraljud i måndags. Såååå häftigt :-D
Och vad mycket man fick se :-) Hadde enligt hon som gjorde undersökningen en "exemplarisk" bebis i magen :-) Som vissade upp sig så fint och alla sakerna fans på plats :-) tio fingar och tår och allt :-) Fotovillig var h*n ochså även om ultraljudsstaven fick sig några sparkar, fick hela 6 bilder med oss hem :-) Skoj, skoj...
Annars så sparkas det på där inne för fullt, framåtlutad får jag tydligen inte sitta längre och bältet som jag fått för begynnande foglossning gillas inte alls ;-)

Men förutom de där kroppsliga bevären så har jag märk en sak....oj oj oj vad jag drömmer....konstigare och kontigare för varje natt :-o

Ta nattens dröm bara:
Jag födde barn nu (liiite tidigt kanske) men allt gick bra, jag slapp vara med utan satt och fikade istället medans maken skötte förlossningen (hur praktist låter inte det då???)
Sen kom han hem med världens minsta lilla tjej. Typ stor som en ärta.
Efter några minuter ringde det på dörren, in kommer läkaren och säger att vi fått fel bebis. Vi skulle inte alls ha en tjej, utan en kille. Så vi får byta. Frågar vems den lilla tjejen är, läkarn svarar att det är en reservbebis, som de har på sjukhuset utifall att nån behöver låna den lite.
Inge kontigt med det tycker vi.
Sen så ska jag amma våran "riktiga" bebis, så vi packar upp honnom (han låg i praktisk presentförpackning" men upptäcker då att vi inte har fått en bebis, utan en anka... och ajajaj vad det gjorde ont att amma den ;-)


japp. jag har officiellt blivit knäpp...

nu ska jag gå och äta lite smörgåsgurka och dricka en liter oboy...

3 kommentarer:

Sara sa...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA nu har jag fått bevis på att du är gravid....hahahahahaha!!!!
Sanslöst vad man ens undermedvetna får jobba...!!!
Jamen då hör du av dig å kanske vi kan slå våra påsar ihop och ses. Numera bor jag ju mitt i stan.
kramkram

Naomi sa...

asgarvar! Vilken äkta graviditetsdröm!! kul att läsa lite hur det går. kram

Lillasyster Gudmor sa...

HAHAHAHAHAHAHAHA!!! :-D Instämmer i tidigare skratt. Fy fasen vilken sjuk dröm. Men det är sant, det undermedvetna spelar en knäppa spratt. Välkommen till oss knäppgökar :-)!!