tisdag 29 december 2009

Datorn fortfarande stendöd....

Och så lär den förbli, doktor Kenneth har lyckats rädda lite kort och sånt, men för datorn finns det inget hopp. Och i våran ekonomi kring julhelgen så här så finns det inte mycket utrymme för en ny dator heller, så det får vänta lite. Men det kommer.

Just nu är maken ute och joggar iallafall ( i beckmörker och minus 12 grader, varför vet jag inte)så jag har kidnappat hans jobb dator och hinner förhoppningsvis skriva ett litet inlägg.

Det var länge sen sist som sagt var, men det har ni ju märkt själva. Och anledningen till det har varit både datorkrachen, kökskaoset, julstressen och att jag legat hemma på soffan och mått skunk i några månader. Och sååååå himmla bra "hemma fru program" går det ju inte på dagtid på tv att det blir något att skriva om ;-)

Men köket är nästan klart nu, lite smådetaljer bara som ska till, och så ska loungen och hallen göras i ordning. Men äntligen börjar det bli någorlunda städat och ordning här hemma igen.
Och det blir sååååååååååå fint, världens finaste kök, allra minst :-D *mallig*
Ni ska få se sen när jag har dator som jag kan ladda in bilder på igen ;-)
Julen firades här hemma i år, skönt :-)
Först med den årliga glöggkvällen med goa vänner och sen så med mormor, bror med sambo och söt bebis och mamma. Riktigt trevligt. SÅ har vi haft lite lediga dagar tillsamman jag och maken med, (det händer inte allt för ofta kan jag säga) gått på stan, ätit gott och varit kulturella och kikat på museeum, och lite mindre kulturella och shoppat ;-)

Varit sjukskriven i nästan två månader, men nu mår jag mycket bättre även om det fortfarnade går upp och ner. Börjat jobba lite igen och kan sitta upprätt ;-) SÅ nu ska det börjas pyssla igen ochså :-) Bebis ankommer till sommaren och har redan börjat kicka loss lite granna där inne, så det är spännande....

Men nu ska jag nog skicka efter spaningspatrullen efter maken, troligtvis ligger han nån stans längst 5 kilometers elljusspåret med armar och ben kors och tvärs i en snöhög den galningen (medans jag stannar inne och käkar praliner ;-) Man får ju inte vara dum inte ;-)

4 kommentarer:

Sara sa...

Det är ju din skyldighet som blivande mor att sitta och ta hand om midjemåttet med praliner...hihi!!!
Gott slut på detta år och ett gott nytt 2010 till hela er familj.
kramkram

AnkieG sa...

Det är ju själva vitsen med att vara gravid... Kör med mannen bara, det värsta är när bebben är levererad och mannen tycker att man kan göra vissa saker själv hädanefter...

kela sa...

Sara: haha... det är bra det :-D ska hälsa det till maken ;-)

Ankie: Va??????? :-O Vilken fräckhet :-o Är det inte så att du måste ta hand om lillskruttan nu kanske? Inte har du tid att göra en massa (tråkiga) saker heller :-D ;-)

sara c sa...

Halloj, snart vill man ju se något bevis på den växande magen...*L* Föresten...kommer ni till metropolen snart??
kramkram