onsdag 1 april 2009

Rena fönster och falsklarm....

Igår så var det sådär underbart vårigt ute, fick lust att fixa i trädgården, men det går ju inte när snön ligger kvar på marken och man inte har en aning om vad man ska göra med trädgården...
så jag fick snällt ta och hitta på nått annat! Planterade om mina orkideer...men trädgårdslusten dog inte för det heller......så då kom jag på den geniala ideen att putsa fönsterna (som inte blivit putsade sen nån gång på 1800 talet typ) eftersom det innebar att jag skulle vara ute (iallafall för hälften av jobbet ;-))

Så sagt och gjort så ignorerade jag alla damtussarna som låg och skrek efter dammsugaren på golvet, hoppade över högarna med ovikt tvätt och lät sigge ta hand om de mängder med papper som behövdes sorteras och satte glatt igång med fönstertvätten! (vilket var roligt i ungefär 5 minuter) Men skam den som ger sig och några timmar senare sken alla fönstrena som nya....(bortsett från takfönstrerna---herre gud, jag är ju inte självmordsbenägen (dem får erik ta hand om) och fönstret till tvättstugan (man behöver ju inte göra så att alla kan se vilket kaos man har där inne heller ;-)) Mycket nöjd med mig själv så skuttade jag över till grannarna för lite skvaller, sen blev det en lugn kväll med tv och mys med sigge. (som förövrigt ägnat sig åt att göra tassavtryck på parketen istället för att sortera papper ;-))

Fick föresten för mig att jag skulle återuppväcka min konstnärliga ådra på kvällen och plockade fram mina pastellkritor från en flyttkartong långt inne i det ökända "mittenrummet" (kunde ju ha valt en lättare teknink till att börja med kanske ;-)) vilket resulterade i att jag lyckats måla ner hela skrivbordet med pastell, ingenting har hamnat på pappret och mittenrumet ser än mer kaos ut än innan ;-)

Idag så var det dax för lite bebisgos hemma hos Carola, med lilla söta Mira...
Så vid lunchtid så satte jag mig i bilen och for söderut....för att tvingas vända halvägs och fara hem igen sen larmet gått här hemma...med andan i halsen rusar jag runt i huset...men näpp...inget ibrott (och tack för det!!!) skönt! Väntade in vakerna som kom och återställde larmet....

orsak: För rena fönster!!! (solen hadde blivit för stark och reflexterats i värmesensorn som utlöste larmet) hahahaha....nu måste jag hitta en lerpöl och skita ner fönstrerna igen :-D hihihi!!!

6 kommentarer:

Sara sa...

Hahahahahahahahahaaaa sanslöst!!!! Inte bra med FÖR rena fönster!!
Tusen kramar

UlrikaLB sa...

ASGARV!!!!!!!

Jag tror jag skrattar ihjäl mig gumman!!!!!!!

TACK för att jag äntligen fick mig ett gott skratt! YOU R BACK!!!

Kram

cia sa...

Hej hej

Såg dig på TV jag:-D

Kul grej med FÖR rena fönster!
Kan du komma hit och tvätta också?;-)

Sol sa...

Hej hej tv-kändisen! :-)

Naomi sa...

Hahaha det var superkul! Helt otroligt ju..... ska nog inte putsa mina fönster här då.... skönt att ha en bra ursäkt!

Vaddå TV?????? Nu blir jag jättenyfiken!

Veronica sa...

Haaaaaa jag som funderade på om jag skulle tvätta mina fönster men jag tror jag struntar i det efter att jag läst din historia =)
Hoppas allt är bra med dig tjejen.

Glömde förresten att säga till dig att jag köper gärna dina Lasse Åbergs ölglas.

Kraaaaam