lördag 11 april 2009

ja ja....

Det är bara att inse....jag är i en period i mitt liv där jag inte hinner någonting, uppenbarligen....eller jo, jag gör ju saker hela tiden, men alla mina dar är uppbokade och jag hinner knappt in på datorn, och jag hinner inte med att göra hälften av det jag vill.... Så, lessen, men det blir en snabb uppdatering igen ;-)

Var till Carola och gosade med Mira förra onsdan, sen har jag gått kurs i ett nytt system på jobbet.... jätte logiskt system.....det är bara att trycka på "add bag" om du vill lägga till en väska....ja...jättebra....MEN.....det där så "bara" flytar sig hela tiden så man måste ändå leta som en galning efter det varje gång :-o ujuj....

Sen så har jag och Marika varit på syfestivalen (har ett annat namn enligt vissa ;-)) jätte trevligt,,,,,alldeles för dyrt (säg inget till erik) och en massa massa prat med trevligt folk :-D Förra helgen så var vi och kollade på lite kök, köpte sängbord och åt middag hos svärisarna där eriks syster och våran gudson var på besök. Mutade lill killen lite så gick det bra sen ;-)

Varit till stan på en läkarundersökning pga. mögel på gammla jobbet....det var en intressant (och menlös) upplevelse...jag fick blåsa i ett litet plaströr och titta på en animerad brandman...när jag lyckats blåsa så elden slockat så var det klart, tack och hej....eh....oki.... sen så har marika och jossa varir här på maraton scrapp :-D alltid skoj!!!!Massa pyssel, skratt och god mat :-D

Slänger in lite Lo´s och ett kort som jag gjort....fantasin har varit på noll på senaste så det mesta är scrapliftat från scrapbooking mm tidiningen... ja, så kan det bli ibland :-)
12x12

12x12
12x12

8x8

8x8

8x8

8x8


12x12

12x12

8x8

12x12


12x12 andra sidan

12x12 första sidan

12x12


kort till Mira

5 kommentarer:

Marika sa...

Vaddå annat namn på syfestivalen??? Är jag glömsk eller är det nåt jag missat? :-)

kela sa...

marika: haha...nä, du är itne glöms, tror du har ätit för mycket påskägg bara ;-) tror jag har berättat det ;-) Det är på skoj och har att göra med du vet vem :-D Det var emelie som kom på namnet :-D

Ulrika sa...

gråter en skvätt...........

Sara sa...

Jaaaaaaaaa änligen får jag se lite av din kreativitet....läckert. Du är ju jättduktig...måste pyssla tillsammans någon dag....eller hur?
kraaaaaaaaaaaaam

Veronica sa...

Herregud vad du har varit produktiv, du har varit så duktig de var så fina allihopa men Sigge var såklart sötast av alla =)
Kortet var underbart, söta färger.

Ha en mysig helg

Kraaaam