lördag 17 maj 2008

jag vill ochså strejka....inte jobba.....

I tisdags så gjorde jag nog absolut ingenting tror jag....men det kan vara skönt det med....eller jo, föresten, en kompis var ju hit och åt supergod lunch som vi slängde ihop och snackade lite skit.....trevligt!

Sen-onsdag-torsdag-fredag så har jag jobbat.....eller jobbat och jobbat.....Det går inga båtar, för kaptenerna strejkar....vilket betyder att vi inte behöver sälja några biljetter.....eftersom det inte kommer några passagerare.....utan bara en och annan vimmsig tysk som förvirrat sig och vill åka "nacht juuurgarthen.....zo the sinkeeen viking boat" men de får snällt ta bussen runt..... Så vi bara sitter där.....8 personer och glor rakt framför oss......*suck* snart tror jag vi strejkar vi med....av ren tristess......eller om vi dör av leda först...jag vet inte ;-) Om det däremot kommer en enda "rolig" typ till och frågar om vi är sjuksköterskor så kommer jag nocka dem med båtshaken ;-) Men nu är det helg och jag är iallfall ledig....från strejkandet :-D Skönt!!!

Idag när jag kom hem så låg det ett fint litet paket och väntade på mig :-D Skoj skoj!! Det var halsbandet jag vunnit hos Anna !!! Sååååå fint :-D Jag är alldeles överlycklig :-D Tack snälla snälla för det fina halsbandet (fast nu e jag ju sugen på att bli smyckespysslare med...ajajajaj säger min plånbok) (Inte världens bästa bild men här kommer iallfall en bild ;-))
Ska defenitivt ha denna skönhet på mig på min jobbinterljuven på måndag :-D

Sen så har jag vunnit en utmaning hos handstämplat med denna LO :-D
Temat var 40 :-D och inte bara i siffror utan annat med :-D
Wiiiiie va skoj :-D så nu väntar jag på mitt paket som jag beställt där ifrån :-D
Nu så ska jag dra upp min däckade make från soffan å krypa isäng.....
natti natti på er!

6 kommentarer:

Ulrika sa...

åhhh vikket fint halsband, vill oxå haaaa! Jag gillade din lo, vet inte om jag skulle komma på 40 skäl varför jag älskar min man, hahahahahaha

kela sa...

jaaaaaa....visst är det helt galet fint :-D

Jodå...visst skulle du komma på 40 skäl...det gäller att tänka riktigt länge bara ;-) hahahaha......

AnkieG sa...

Jättefint halsband, och LO´n oxå..
Har matkoma just nu, jag bjöd min man på brunch på Enskede krog och det var så göött. Men hur i hela världen ska jag kunna göra det där beställningskortet jag måste göra tills imorgon !!

Yvonne sa...

Men var jobbar du nudå? Har jag missat nåt? :-)

Klart du vann!! :-D

Trevlig kväll!

Kram

kela sa...

Yvonne: jag jobbar på Djurgårdsfärjan över sommaren, ett jobb som jag haft i flera år men som är mest på sommaren....så där sitter jag och hänger...och sympatistrejkar hela dagarna ;-)

kram kram

Naomi sa...

Underbart halsband. i nästa liv ska jag bli pärlpysslare.
Jättefin LO oxå. Har du skrivit rubriken, eller skurit ut den?
Tack för igår förresten!
kram