söndag 28 april 2013

Hej...jag är mamma och därför är jag marinblå

vet att jag har gnällt om gravidkläderna tidigare....men det finns faktsikt en front där det är ännu sämmre ställt! Otroligt nog! När ungen är ute då ska man tydligen vara svinrik eller stanna hemma ;-)  För alla ammningskläder i vettig prisklass är linnen och t-shirts i marinblått (eller möjligtvis vitt eller svart) och inte blir saken bättre av att de alla är i kort, thigt modell i typ jearsy.

ehhh....som jag minns det så tog det ett litet tag för magen att sluta se gravid ut,....(närmare bestämt tog det tills nästa graviditet då den började se gravid ut igen ;-)) och nä, jag känner inte för att dra på mig thightaste  tröjan i stan som inte når ner över magen då. Och marinblått är inte ritigt min färg, trotts att jag är mamma.

Jo, jag vet, man kan köra vanliga tröjor eller omlott tunikor/klänningar som man kan dra åt sidan med linne under, det funkar. Men som jag minns det sen sist så är man varm som en kamin, plus att man har en mini kamin som ligger nära och gör en om möjligt ännu varmare och då är dubbla lager inte så skönt. Dessutom så har jag det dåligt ställt på den fronten och har inte lust att köpa vanliga kläder i större storlek  som jag (förhoppningsvis) inte kan ha sen. Nä, lite fina klänningar/tunikor i ammningsmodell i roliga färger och svala tyger....ska det vara så svårt?

Annars rullar jag på här hemma, elelr ja, jag gör ju inte så mycket, Fogarna är helt sönder och promenaden fram och tillbaka till dagmamman är ungefär vad jag klarar, med nöd och näpe, varje dag. sjukt less på att vara gravid nu och bebben får gärna komma ut så fort den är färdigtbakad (och inte har hunnit bli en jätte ännu) Jag var så duktig innan jag blev gravid och under de första 34 veckorna på att tänka att jag skulle gå hela vägen och tom över...men nu när det närmar sig den magiska dagen när signe kom (36+2) så är jag mer än färdig ;-)

Inga kommentarer: