onsdag 30 maj 2012

Pippi och pippi tittar på pippi

Vi har en rejäl pippi invasion här hemma just nu...vart man än går så snubblar man över nått pippiaktikigt! Det senaste tillskottet i samlingen är en pippidocka som hon fick av sin snälla dagmamma och barnen när de hade kalas för henne i dag :-) Dessutom så fyndade mormor en pipp dräkt till henne på loppis i helgen som nu är tvättad och klar....så när vi kom hem idag så skulle det så klart provas :-) Så nu sitter stora pippi och lite mindre pippi och tittar på.....suprice!!! Pippi på rymmen ;-)

3 kommentarer:

Ljuvligtvitt sa...

Så sött :)

Fnulan sa...

Vi har också pippi på pippi!

Elin sa...

Hehe det där känner jag igen, Alva älskar också pippi och ska se det varje kväll innan läggdags :) Tur att jag också gillar pippi, annars hade man kanske blivit lite less ;)

Fast nu blev jag supernyfiken och känner mig helt fundersam, jag vet inte att Alva ska vara med i vi föräldrar? Vad är det för artikel? Jag har inte tidningen själv och nu är alla affärer stängda, så lämna gärna en kommentar ikväll innan jag spricker av nyfikenhet haha.. Eller så får du maila om du vill! Blev faktiskt lite nervös nu att jag svarat på någon konstig fråga som jag glömt eller nåt .. elinochalva@hotmail.com :) Kram på er!