söndag 27 maj 2012

Den här helgen

I fredags så hade jag och Signisen en riktig hemmadag....vi gjorde absolut ingenting och det var så himla skönt ;-) På eftermiddagen så for jag in till stan för en "date" med Therese och lite vin i det underbara vädret (smart tänkt av oss att välja en lönefredag en solig majdag...som gjort för att det ska vara lediga sittplatser på var enda ute servering!)Först shoppeli shoppade vi lite, sen tog vi en promenad från city till medis och hamnade tillslut på mosebacke där vi tog en flaska rose var ;-) Sen så blev det en promenad tillbaka till city och kungsan där vi lyssnade på lite musik och fortsatte babbla en massa strunt innan det var dax att ta våra respektive tåg hem. En riktigt trevlig och välbehövlig kväll!!!

 

I lördags så vaknade jag pigg och utvilad...hum....inte alls....(somnade vid 02 och signe vaknade 04:33...verkligen uppskattat av mamma vill jag lova....verkligen!) Spenderade dagen på Täby galopp och loppisen där (nu blev ni lite oroliga att jag gått och skaffat en ny hobby va ;-)) Var en massa folk och en miljard pryttlar att kolla på, fyndade dock inte så mycket. Ett pippi pussel och några små plagg till signe bara. På kvällen var det schlager som gällde och det är väll ingen som missat vad som hände där ;-)

picknick paus under loppis shoppandet

Idag har det varit kalas igen...men mer om det i morgon för nu måste jag nog sova då signe testade en ny variant av nattsömnsstörande på mig i natt (till skillnad från i fredags natt då) och skrek konstant mellan kl 01.30-04...hoppas det inte blir lång varit detta! 

1 kommentar:

Ljuvligtvitt sa...

Sv: Tack snälla du :)Låter som en riktig toppen helg! :)
En kväll ute längtar jag efter!

Hoppas du får lite mer sömn inatt ;)

Kram!