måndag 30 april 2012

Underbar fredag och en solig helgFredags så var det äntligen dax att "använda" min fasters present som vi gått och väntat på sen i början av december. Dirty Dancing på China teatern :-)
Faster med sambo och sonen Noel, samt min kusin Simone dök upp hemma hos mig vid 10 tiden.
Signe har inte träffat Simone sen i julas och hon brukar ju vara lite små reserverad mot folk hon inte känner så väl. Dessutom brukar hon ju aldrig vilja sitta i knät, hålla handen osv. Men med Simone kan man snacka om kärlek vid första ögonkastet! Signe fullkomligt dyrkade henne och det skulle både knäsittas, visas rum och kramas utan knorr där :-)

Efter lite fika så mötte vi upp min mamma och begav oss till stan, tog en lunch på mc donalds (på barnens begäran) och Signe slukade för första gången maten därifrån (tidigare har hon tvär vägrat den) favoriten blev sötsur sås till kycklingen. "mmmmm....gott" lät det efter varje tugga :-) Sen blev det lite shopping (vad får ni se senare) och så strosade vi runt på söder i det otroligt vackra vårvädret. Hittade en lekpark och släppte lös barnen en stund innan vi gick till koh phangan och åt middag.
Efter maten skickade vi iväg killarna och Signe och begav oss till China teatern.
Och ja....dirty dancing som musikal var helt underbar! Den var så bra :-D Så det blev en riktigt lyckad kväll!!! Undrar bara vad Simones föräldrar tycker om att vi lät henne titta på den pjäsen, inte helt barnvänlig om man säger så ;-) hahaha....

Blev en sen hemgång sen (i allafall för en orutinerad småbarnsmamma som mig ;-)) och vi stötte på både hulken och en kille i blå trikåer med kalsongerna utanpå....kanske är senaste modet i stan...vad vet jag ;-) Det var i vilket fall en helt underbar fredag!

Resten av helgen bjöd på samma underbara väder som fredagen och vi passade på att jobba på tomten. Det har grävts, slitits och klippts. Och premiärgrillats! Och premiär ätits frukost utomhus. Man kan inte vara annat än nöjd efter en sån helg :-)

Nu kommer det en bildbomb med mobilbilder :-) 
mys i soffan med storkusinen 

äter lite lunch

Spännande att åka tåg

vilken lyx att ha "barnpassning" på lekplatsen :-)

sommarskorna på
Väntar på att föreställningen ska börja

lite av prakten i kungsan han vi se också...så vackert!

testar storkusins solglasögon

premiär frukost på altanen

1 kommentar:

Fnulan sa...

Härliga bilder, härliga du!