söndag 25 mars 2012

Ny vagn?

Vi behöver en ny vagn. Signisen har växt ur sin gamla, både huvudet och fötterna sticker ut när hon ligger och sover i den (som hon gör varje dag).
Det vi rattat hittils har varit en Teutonia Mistral S och jag är super nöjd med den, några små saker jag hade velat haft annorlunda, men annars så hade vi inte kunnat haft en bättre vagn!

har varit lite i valet och kvalet om vi ska skaffa en ny vagn eller inte, jag menar, hon är ju ganska så stor nu, snart 2. Men hon sover i den på dagarna och vi är mycket ute och rör på oss, och hon orkar ju inte gå en hel dag (och jag vill inte bli låst hemma bara för det)

Så nu har jag bestämt mig för att köpa nytt, men vet inte vad. Den ska vara stabil och bra, smidig, men "längre" i sittdelen, behöver dock inte vara så bred eftersom hon är en smalis.
Svängbara framhjul och bra korg under är måsten. Och inte allt för tung.

Nån som har nått bra tips?

Signe för ett år sedan, i våran överlastade teutonia ;-)

2 kommentarer:

Fnulan sa...

Hade jag skullat köpa en hade det definitivt köpt en Joolz, svingrymma!!!
Härligt med sol och värme eller hur!
KRAM

Elin sa...

Vi har också en teutonia mistral fast med fyra stora hjul, så jag har ingen annan att rekommendera ;) Angående tågbanan så vet jag tyvärr inte vilket märke det är då vi kastade kartongen direkt, men den var jättebillig typ 149 kr, det var därför vi köpte den redan när Alva var typ sex månader :) Och tallrikarna i melamin finns på favoritsaker.se och mokkasin.com vad jag sett, måste köpa lejonet iallafall känner jag :) kram