fredag 20 januari 2012

Effektivitet vs. kreativitet

Jag lovade ju mig själv att tillåta mig själv att vara mer kreativ det här året...att fota, scrappa, måla, teckna, sy mm. Det har inte riktigt blivit så än (fast det har ju bara gått 20 dagar i år ännu)
Varför? Jo, för att det är ett totalt kaos här hemma...och jag måste få ordning på det först innan jag klarar av att vara kreativ. Det har varit kaos här sen sommaren 09 känns det som och det är verkligen på tiden att det slutar vara det nu. Så jag rensar, städar, sorterar, slänger, säljer och har mig. En "nyttig" sak varje dag tänkte jag så ska det väll bli ordning på det här eländet! Det avr ett projekt vi hade redan för två år sen....i en vecka höll det då...men nu ska det bli annorlunda! Jag har redan skrivit "schemat" för följande 5 veckor ;-)
Morgondagens projekt: En sväng till Ikea för att inhandla lite nödvändiga förvaringslådor samt att tvätta minst 2 maskiner med den där tvätten som alltid blir liggandes längst ner i tvättkorgen eftersom man alltid prioriterar att tvätta de kläder man tycker bäst om. (och ev slänga hälften eftersom det ändå legat där så länge och man inte direkt saknat det!

4 kommentarer:

Fnulan sa...

Ojojojoj här lyser flitens lampa =)

PUSS

Lessa sa...

Jag hittade häromdagen en jättefin benetton tröja jag köpte i höstas åt lyra. Använd endast en gång och nu är den på gränsen till för liten. Suck. Längst ner i tvätthögen såklart...

Mya sa...

Kaoset hindrar mig verkligen här hemma. Just nu vill jag bara komma i ordning och få koll på allt så jag kan sätta mig på rumpan å pyssla. Tänk att det ska vara så svårt!?!?

Fnulan sa...

Kan du inte komma hem och pyssla med mig?